Rehber Xbox 3 Yıllık Gamepass nasıl alınır?

Hocam bu konu neden var Allah aşkına? Alınıyor işte 3 yıllık bir de yanlış bilgi veriyorsun. Farklı bir konu altında falan da değil 3 yıllık nasıl alınır rehberinin altında oluyor.

3 yıllığı fixlediler mi?

Hayır dostum alınıyor, hala bu konu zaten nasıl alındığını göstermek için açıldı.

1 yıldan uzun almak isteyenler bu atılan yöntemi kullanmasın çünkü sadece 13 ay satın alınabiliyor. Videodaki ile 3 yıl oluyor sadece.
O yöntemle başlayıp,
Böyle ilerleyerek de 3 yıl alınabiliyor.

Ya bilseydim yapardım elimde 1050 TL vardı şimdi yok ve 1 yıllık aldım şaka gibi ya.

Hocam konsol için, PC için alıyorsun ayrı ayrı sonrasında da en son Ultimate alarak "tüy dikiyorsun" ve aldığın tüm abonelikler Ultimate'e dönüşüyor yani hem konsol hem de PC için kullanabilirsin.

Şu anda Ultimate hesabım var onu iptal mi etmem gerekiyor? Bir de severek FIFA oynuyorum yeni bir hesap açsam FIFA gibi Online oyunlardaki ilerleme tamamen kaybolur mu?

Şu anda Ultimate hesabım var onu iptal mi etmem gerekiyor? Bir de severek FIFA oynuyorum yeni bir hesap açsam FIFA gibi Online oyunlardaki ilerleme tamamen kaybolur mu?
Evet iptal etmeniz gerek. Fifa hesabınıza bir şey olmaz merak etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…