3 Yıllık Gamepass Satın Alma Taktiği

Sen korsana da karşısındır şimdi.

Herkesin ekonomisi ve sahip olduğu ekonomiye bakış açısı farklıdır. Ve bu ülkede paranın değerinin olmadığını, ele geçen para ile eğlenmekle ihtiyaç arasında kaldığımızı hepimiz biliyoruz. Bu yüzden ben öğrenciyim 30 tl buluyorum muhabbetine hiç girmeyin, tebrik ederim 30 tl bulup bu uğurda harcayacak ve kafası rahat olacak bir durumdasınız demek ki.

Hırsızlık olayına tam katılmıyorum. Tam karşı da değilim. Hırsızın neden hırsızlık yaptığı, neden bu yolu seçtiği, neden bu yola zorlandığı da tartışılır. Bence sorun tamamen hırsızın değil. Geri plandaki sebeplerle de ilgilenilmeli.

Son düzenleme:
Şimdi 585 TL'ye 3 yıl mı olacak yoksa 15 TL'ye 3 yıl mı olacak anlamadım?

Bence para bu olayın bahanesi demek ki küçüklüğünde fakir bir aileden geliyor bu yüzden buralara vereceği parayı gereksiz ve enayilik olarak görüyorlar diye düşünüyorum.

Yoksa bir oyunun 250 300 TL olduğu ortamda yüzlerce oyunu 30 TLye almak gayet karlı bir anlaşma ve 15 TLlik witcher 3 'ü bile korsan indirenler varken bence başka sebeplere gitmeye gerek yok düpedüz yeterince ahlak eğitimi alamamış , kul hakkını öğrenememiş küçüklüğünde fakirlik gördüğü için kafası kurnazlığa çalışan insanlar hepsi.
Bu yüzden sürekli yeni hesap açıp kod aktif edince kendini çok akıllı diğerlerini aptal sanıyorlar.
Bu kadar küçük hesapların insanı olmayın.

Bu yüzden ben öğrenciyim 30 tl buluyorum muhabbetine hiç girmeyin, tebrik ederim 30 tl bulup bu uğurda harcayacak ve kafası rahat olacak bir durumdasınız demek ki.
30 Lira ya sanki 30 dolar demişim gibi davranmayın 1 paket sigara bile etmiyor.
"bu uğurda harcayacak kadar kafası rahat" bunun rahatlıkla değil ahlakla alakası var.
Ben eminim ki bu insanlara dünya üzerindeki tüm oyunları 1 TLye verseniz ve bunu tekrar satamayacağını söyleseniz almaz gidip korsan indirir çünkü olay parayla değil zihniyetle alakalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…