BerkCL Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 431 Çözümler 2 2 Aralık 2022 #1 SSD'yi yaklaşık 3 yıl önce aldım. İçinde yalnız Windows yüklü, sağlık durumunun %61 olması 3 yıla göre iyi midir? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2022
SSD'yi yaklaşık 3 yıl önce aldım. İçinde yalnız Windows yüklü, sağlık durumunun %61 olması 3 yıla göre iyi midir?
Konyalı Bilgisiyarcı Centipat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 2.557 Çözümler 1 Yer Konya 2 Aralık 2022 #2 BerkCL dedi: SSD'yi yaklaşık 3 yıl önce aldım. İçinde yalnız Windows yüklü, sağlık durumunun %61 olması 3 yıla göre iyi midir? Eki Görüntüle 1590530 Genişletmek için tıkla... Hocam sağlık durumu hakkında bir şey söyleyemem ama sıcaklığı bana biraz yüksek geldi
BerkCL dedi: SSD'yi yaklaşık 3 yıl önce aldım. İçinde yalnız Windows yüklü, sağlık durumunun %61 olması 3 yıla göre iyi midir? Eki Görüntüle 1590530 Genişletmek için tıkla... Hocam sağlık durumu hakkında bir şey söyleyemem ama sıcaklığı bana biraz yüksek geldi
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2022 #3 Sağlık yüzdesini dikkate almayın. CrystalDiskMark ile bir hız testi yapın, hızlarına bakalım. SMART verilerinde bir problem gözüküyor, sağlıklı gibi.
Sağlık yüzdesini dikkate almayın. CrystalDiskMark ile bir hız testi yapın, hızlarına bakalım. SMART verilerinde bir problem gözüküyor, sağlıklı gibi.
BerkCL Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 431 Çözümler 2 3 Aralık 2022 #4 Rambo Okan Güler dedi: Sağlık yüzdesini dikkate almayın. CrystalDiskMark ile bir hız testi yapın, hızlarına bakalım. Smart verilerinde bir problem gözüküyor, sağlıklı gibi. Genişletmek için tıkla... Biraz geç gördüm kusura bakmayın.
Rambo Okan Güler dedi: Sağlık yüzdesini dikkate almayın. CrystalDiskMark ile bir hız testi yapın, hızlarına bakalım. Smart verilerinde bir problem gözüküyor, sağlıklı gibi. Genişletmek için tıkla... Biraz geç gördüm kusura bakmayın.
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #5 BerkCL dedi: Eki Görüntüle 1591398 Biraz geç gördüm kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Yazma hızında düşüklük var. Muhtemelen önbellek vs. dolmuştur, başka bir sorun olacağını sanmıyorum.
BerkCL dedi: Eki Görüntüle 1591398 Biraz geç gördüm kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Yazma hızında düşüklük var. Muhtemelen önbellek vs. dolmuştur, başka bir sorun olacağını sanmıyorum.