3 yıllık sistem yükseltme

Teşekkürler. ^^
RX480'in çıkış tarihine mayıs-haziran diyenler var açıklanmadı diyenler var...
Sizin görüşleriniz nelerdir? Sizce bu ayın sonuna doğru mu çıkar yoksa temmuz ağustos gibi mi?

RX 480 alabilirsin sanırım o fiyat aralığına. Acelen yoksa bekle ama acelen varsa o fiyata R9 380 alabilirsin.

RX 480 için 200 dolar çıkış fiyatı olmayacak. İlk önce eski ekran kartlarını satacaklar. Piyasaya 250 dolardan aşağıya çıkmaz. İlk aylar için konuşuyorum. Kaldı ki Türkiye'ye gelişi 250 dolar+ %18 KDV 300 doları bulur. Bu da 900 TL yapar. Hadi 900 olmadı diyelim 800'den aşağı piyasaya çıkacağını sanmıyorum.
Yaz bitiminde 200 dolara düşerse de KDV ile birlikte 700'lere düşebilir fiyat.

Ben de 200'den olur fiyatı demedim zaten. Sapphire, Nitro modeli Türkiye pazarına kazandırmak için genelde piyasa değerinden 150-200 TL daha az bir fiyata satar.

Arkadaş sağ olsun 500 liraya rx 480 alamazsın dedik diye ''Türkçe Kurallarına Uymayan Mesaj'' diyerekten 1 gün ceza almamı sağlamış. Hayır niye verdi onu da anlamadım, yazdığım mesaj gayet anlaşılır.

Neyse sağlık olsun. Burada da böyle tipler var anlaşılan.

Arkadaş sağ olsun 500 liraya rx 480 alamazsın dedik diye ''Türkçe Kurallarına Uymayan Mesaj'' diyerekten 1 gün ceza almamı sağlamış. Hayır niye verdi onu da anlamadım, yazdığım mesaj gayet anlaşılır.

Neyse sağlık olsun. Burada da böyle tipler var anlaşılan.
Haklısın. Biz sonuçta Türkçe Öğretmeni değiliz burada. En ufak yanlışımızda bile ceza veriyorlar. Tamam iyi bir hareket ama çok abartılı.

Türkçe kurallarına uymadığınız için ceza aldınız. Tıpkı şu an konuyu kirletip gereksiz mesaj yazdığınız gibi. Sosyal kurallarını okuyun.
1.png

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı