By Ghost Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 735 Çözümler 4 Yer TR 7 Haziran 2024 #11 emircumak dedi: Türkçe dersi dediğin ortaokul mu yoksa edebiyat dersi mi Genişletmek için tıkla... Ortaokılmus Ippo Makonouchi dedi: Türkçe. Bu arada öğretmen kalma ihtimali olan öğrencileri söylediğinde listede ben yoktum galiba hocalar geçirecek. Sözlüler tamamı 5 güne kadar girelecek dedi hoca. Genişletmek için tıkla... Birinci sınavların nasıl
emircumak dedi: Türkçe dersi dediğin ortaokul mu yoksa edebiyat dersi mi Genişletmek için tıkla... Ortaokılmus Ippo Makonouchi dedi: Türkçe. Bu arada öğretmen kalma ihtimali olan öğrencileri söylediğinde listede ben yoktum galiba hocalar geçirecek. Sözlüler tamamı 5 güne kadar girelecek dedi hoca. Genişletmek için tıkla... Birinci sınavların nasıl
Ippo Makonouchi Hectopat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 1.211 Çözümler 10 7 Haziran 2024 #12 TÜRKÇE 78 MATEMATİK 65 İNGİLİZCE 89 SOSYAL 55 ORTALAMA 77. (CAPS LOCK TUŞU BOZULDU ŞİMDİ ÖZÜR DİLERİM) By Ghost dedi: Ortaokılmus Birinci sınavların nasıl Genişletmek için tıkla... BİRİNCİ NOTLARIM ÜSTTE
TÜRKÇE 78 MATEMATİK 65 İNGİLİZCE 89 SOSYAL 55 ORTALAMA 77. (CAPS LOCK TUŞU BOZULDU ŞİMDİ ÖZÜR DİLERİM) By Ghost dedi: Ortaokılmus Birinci sınavların nasıl Genişletmek için tıkla... BİRİNCİ NOTLARIM ÜSTTE
leeeth Hectopat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 333 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #13 Sözlülerine yüksek verir bide 7. sınıfsan bırakmazlar zaten 8e geçirirler
By Ghost Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 735 Çözümler 4 Yer TR 7 Haziran 2024 #14 Ippo Makonouchi dedi: TÜRKÇE 78 MATEMATİK 65 İNGİLİZCE 89 SOSYAL 55 ORTALAMA 77. (CAPS LOCK TUŞU BOZULDU ŞİMDİ ÖZÜR DİLERİM) Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla iki dönemin ortalaması toplanıyor ve o Beilirliyor kalıp kalmamanı şuanlık kalmıyorsun
Ippo Makonouchi dedi: TÜRKÇE 78 MATEMATİK 65 İNGİLİZCE 89 SOSYAL 55 ORTALAMA 77. (CAPS LOCK TUŞU BOZULDU ŞİMDİ ÖZÜR DİLERİM) Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla iki dönemin ortalaması toplanıyor ve o Beilirliyor kalıp kalmamanı şuanlık kalmıyorsun
Ippo Makonouchi Hectopat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 1.211 Çözümler 10 7 Haziran 2024 #15 By Ghost dedi: Bildiğim kadarıyla iki dönemin ortalaması toplanıyor ve o Beilirliyor kalıp kalmamanı şuanlık kalmıyorsun Genişletmek için tıkla... leeeth dedi: Sözlülerine yüksek verir bide 7. sınıfsan bırakmazlar zaten 8e geçirirler Genişletmek için tıkla... Tamam sağolun pazartesi hocalarım ile görüşeceğim.
By Ghost dedi: Bildiğim kadarıyla iki dönemin ortalaması toplanıyor ve o Beilirliyor kalıp kalmamanı şuanlık kalmıyorsun Genişletmek için tıkla... leeeth dedi: Sözlülerine yüksek verir bide 7. sınıfsan bırakmazlar zaten 8e geçirirler Genişletmek için tıkla... Tamam sağolun pazartesi hocalarım ile görüşeceğim.