BayGörkem Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 1.630 Çözümler 2 Yer İstanbul 25 Kasım 2021 #11 Empty1 dedi: Bu fiyat abartı pazarlıkla 20bine alırsın. Amazon gibi yerlerden daha ucuza da düşebilir. Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... Dene bakalım Amazon'dan ekran kartı alabiliyor musun hiçbir satıcı Türkiye'ye teslim göndermiyor yapanlarda uçuk fiyatlara gönderiyor ikinci el almak da ne kadar güvenli bilemeyeceğim.
Empty1 dedi: Bu fiyat abartı pazarlıkla 20bine alırsın. Amazon gibi yerlerden daha ucuza da düşebilir. Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... Dene bakalım Amazon'dan ekran kartı alabiliyor musun hiçbir satıcı Türkiye'ye teslim göndermiyor yapanlarda uçuk fiyatlara gönderiyor ikinci el almak da ne kadar güvenli bilemeyeceğim.
Empty1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2014 Mesajlar 1.207 Çözümler 4 25 Kasım 2021 #12 Ben yazın aldım amazondan gönderiyor. Takip etmek gerekiyor sürekli.
ValarMorghulis Kilopat Katılım 21 Mart 2016 Mesajlar 54 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dış Ticaret 25 Kasım 2021 #13 Sadece bir sistem mi önerildi hocam onun üzerinden ekran kartı geyiğine mi girdiniz
BayGörkem Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 1.630 Çözümler 2 Yer İstanbul 25 Kasım 2021 #14 ValarMorghulis dedi: Sadece bir sistem mi önerildi hocam onun üzerinden ekran kartı geyiğine mi girdiniz Genişletmek için tıkla... @Empty1 arkadaşımız bu konularda doçent olduğu için onun size yardımcı olması daha iyi olur.
ValarMorghulis dedi: Sadece bir sistem mi önerildi hocam onun üzerinden ekran kartı geyiğine mi girdiniz Genişletmek için tıkla... @Empty1 arkadaşımız bu konularda doçent olduğu için onun size yardımcı olması daha iyi olur.
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.213 Çözümler 11 Yer Nevşehir 25 Kasım 2021 #15 Nejat İşler dedi: Hocam isterseniz şuan sistem toplamayın. Çok zarar edersiniz. İyiliğinizi düşündüğüm için yazdım. Herkese bol şans. Genişletmek için tıkla... Hocam yaş kaç bilmiyorum ama yazdığınız şey yatırım tavsiyesidir. Yarın sistemin fiyatı 50 bin lira olursa size dava açabilir böyle şeyler yazmayın
Nejat İşler dedi: Hocam isterseniz şuan sistem toplamayın. Çok zarar edersiniz. İyiliğinizi düşündüğüm için yazdım. Herkese bol şans. Genişletmek için tıkla... Hocam yaş kaç bilmiyorum ama yazdığınız şey yatırım tavsiyesidir. Yarın sistemin fiyatı 50 bin lira olursa size dava açabilir böyle şeyler yazmayın
Empty1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2014 Mesajlar 1.207 Çözümler 4 25 Kasım 2021 #16 BayGörkem dedi: @Empty1 arkadaşımız bu konularda doçent olduğu için onun size yardımcı olması daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Evet yakın zamanda sistem topladım.
BayGörkem dedi: @Empty1 arkadaşımız bu konularda doçent olduğu için onun size yardımcı olması daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Evet yakın zamanda sistem topladım.
BayGörkem Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 1.630 Çözümler 2 Yer İstanbul 25 Kasım 2021 #17 Empty1 dedi: Evet yakın zamanda sistem topladım. Genişletmek için tıkla... Maşallah o zaman arkadaşımızada 35.000TL'ye güzel bir PC toplayabilirsin.
Empty1 dedi: Evet yakın zamanda sistem topladım. Genişletmek için tıkla... Maşallah o zaman arkadaşımızada 35.000TL'ye güzel bir PC toplayabilirsin.
Empty1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2014 Mesajlar 1.207 Çözümler 4 25 Kasım 2021 #18 BayGörkem dedi: Maşallah o zaman arkadaşımızada 35.000TL'ye güzel bir PC toplayabilirsin. Genişletmek için tıkla... B450 anakarttan daha iyisini toplayacağım kesin.
BayGörkem dedi: Maşallah o zaman arkadaşımızada 35.000TL'ye güzel bir PC toplayabilirsin. Genişletmek için tıkla... B450 anakarttan daha iyisini toplayacağım kesin.
Nejat İşler Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 502 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2021 #19 The Theseus dedi: Hocam yaş kaç bilmiyorum ama yazdığınız şey yatırım tavsiyesidir. Yarın sistemin fiyatı 50 bin lira olursa size dava açabilir böyle şeyler yazmayın Genişletmek için tıkla... Yatırım tavsiyesi vermedim. Burası yatırım tavsiyesi verilen bir forum olmadığı için ona göre cevap yazdım.
The Theseus dedi: Hocam yaş kaç bilmiyorum ama yazdığınız şey yatırım tavsiyesidir. Yarın sistemin fiyatı 50 bin lira olursa size dava açabilir böyle şeyler yazmayın Genişletmek için tıkla... Yatırım tavsiyesi vermedim. Burası yatırım tavsiyesi verilen bir forum olmadığı için ona göre cevap yazdım.