30.000-40.000 TL sistem önerisi

gleeehm

Decapat
Merhaba iyi günler hazır sistem almayı düşünüyorum. Donanım, ekran kartı, işlemci gibi şeyler hakkında bilgiye hakim değilim. Her oyunu oynanabilir, zevk alınabilir ayarlarda oynatabilecek, sorun cıkartmayacak bir sistem arıyorum. Bütçem belli bu bütçeye en iyi sistemi almak istiyorum. Monitör, klavye, mouse, kulaklık her şey mevcut. Sadece kasa alacağım. Yardımcı olursanız sevinirim iyi Sosyaller.

Aslında 30 bin 40 bin TL PC o kadar düşük bir sistem değil tam bir ortalama sistem oynayacağın oyunlara göre bir sistem özellikleri verilebilir ama şu anlık 40 bin TL'lik PC istiyorsan YouTube'a 40.000TL sistem önerisi yazabilirsin orada çok iyi sistem dizenler var İtopya sitesine bakabilirsin orada da fiyat performans sistemler satıyorlar ama Trendyol'da çok fazla dolandırıcı var dikkat et adamlar orada Intel i7 diyor ve insanlar Intel i7 çok iyi işlemcidir diye düşünüyor ancak koydukları işlemciler genellikle 10 ya da 13 yıllık işlemciler olabiliyor sana önerim Maskenin videosunu izlemen olacak çok detaylı anlatıyor ufakta olsa işlemciler hakkında bilgi edin.

Bu sistemi al geç:
Parçaları görseldeki gibi seçip al:
Screenshot_20250714_150647.jpg

Birde güzel bir 2k monitör alırsan (1080p'de olur ama 2k daha uzun ömürlü) tadından yenmez rahatça kullanırsın.
İleride RTX 5070 geçsen bile hiçbir şeyi devşirmene gerek kalmadan rahatça kullanırsın.
Onun üzerinde 9070 XT veya 5070ti gibi kartlara geçersende sadece PSU yükseltmen gerekir 850w olarak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı