30.000-40.000 TL'ye 18000 BTU klima önerisi

Daha fazla  
Arkadaşlar yaz geldi ciddi gereksiz sıcak artışı oldu klima arıyoruz. Genel bütçe 30-40k arası Samsung düşündük ama gene de 35K'ya falan varsa kaliteli onu atın.

Merhaba, bütçeniz dahilinde kaira Plus modeline bakabilirsiniz. Üretici Midea'dır, servis hizmeti de daikin tarafından sağlanmaktadır.

Hocam TCL Elite 15 BTU ile önerdiğiniz kaira Plus arasında kaldım. Çok anladığım bir konu değil. Hangisini neden secerdiniz?

Hocam TCL Elite 15 BTU ile önerdiğiniz kaira Plus arasında kaldım. Çok anladığım bir konu değil. Hangisini neden secerdiniz?
TCL klimalar da kötü değil ama satış sonrası hizmet ve servis yapılanması gibi konularda sıkıntılar mevcut. Bu yüzden gönül rahatlığıyla alınır diyemiyorum. Bölgenizdeki servis kalitesi iyiyse tercih edilebilir.

Kaira'da, sizin de bildiğiniz üzere 15.000 BTU sınıfında bir ürün yok. Ya 12.000 BTU ya da 18.000 BTU sınıfında bir ürün tercih etmeniz gerekiyor. Koşullarınızı detaylı olarak paylaşabilirseniz BTU hesabı konusunda da destek sağlayabilirim.

TCL klimalar da kötü değil ama satış sonrası hizmet ve servis yapılanması gibi konularda sıkıntılar mevcut. Bu yüzden gönül rahatlığıyla alınır diyemiyorum. Bölgenizdeki servis kalitesi iyiyse tercih edilebilir.

Kaira'da, sizin de bildiğiniz üzere 15.000 BTU sınıfında bir ürün yok. Ya 12.000 BTU'ya da 18.000 BTU sınıfında bir ürün tercih etmeniz gerekiyor. Koşullarınızı detaylı olarak paylaşabilirseniz BTU hesabı konusunda da destek sağlayabilirim.

12'lik te yeterli fiyatları yakın olduğu için 15 daha mantıklı geldi. Arasında kaldığım modeller için satış sonrası hizmeti hesaba katmazsak TCL daha mantıklı diyebilir miyiz? Ben cihazların perfomanslarını merak ediyorum aslında.

12'lik te yeterli fiyatları yakın olduğu için 15 daha mantıklı geldi. Arasında kaldığım modeller için satış sonrası hizmeti hesaba katmazsak TCL daha mantıklı diyebilir miyiz? Ben cihazların perfomanslarını merak ediyorum aslında.
Denebilir. TCL, 15.000 BTU sınıfında bir ürün zaten. Kaira da her ne kadar 12.000 BTU sınıfında olsa da soğutmada 14.200 BTU, ısıtmada 14.400 BTU değerlerine çıkabiliyor. TCL'de bu durum nedir tam olarak bilemiyoruz. Doğru düzgün bir kaynak olmadığı için teknik değerlere erişemiyoruz maalesef.

Banada lazım arkadaşlar 18000 btu arçelik hakkındaki görüşleriniz nasıl?
Merhabalar, Arçelik - LG ortak üretim bir cihazdır. İç ünitesi oldukça sessiz bir modeldir. Dış ünitesi de ilk çalıştırmada biraz sesli, sonrasında sessiz denebilir. Performansı da orta karar bir modeldir. Aşırı sıcak iklime sahip bir bölgede yaşıyorsanız performansı yetersiz gelebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı