30.000-40.000 TL'ye sistem toplama önerisi

Bütçe
30000

AdalParazit

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar ben 30 - ila 40 bin TL'lik bilgisayar toplamak istiyorum öneriniz var mı ikinci el daha iyi oluyorsa onun da tercih edebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistemler ya da f/p 4070s bekleyin. Son sistem özelleştirilmeden alınmaz

Kanka selam, şu linkteki ürünü 32K'den 30k ya indirmişler ama hiç içime sinmedi ya pek mutlu etmeyecek gibi alasım gelmiyor işlemciyi 12400f seçip 32 ram 1tb ssd koyunca 31.500 oluyor, gerçekten çok karıştı kafam, ileriye dönük bi sistem olamaz sanırsam.

7500f ve 12600kf diye aratır mısın forumlarda , ona göre karar verirsiniz.
ve tabi diğer bileşenler de önemli
b650m-r anakarta da var pc hocasında bunda da b760 diyor
Bununla ilgili konu da açabilirsin hangisi alınır daha iyidir vs diye.
İçiniz hangisine siniyorsa onu alabilirsiniz

Arkadaşın attığı 7700XT sistem varken bunu asla almayın bence, hem daha performanslı ve güncel soket AMD işlemci, ekran kartı modeli daha iyi, kasa PSU konusunda zaten Gamepower alınmamalı, soğutucu olarak hem Gamepower hem de 120'lik hava soğutma çok anlamsız bence. GG9'u opsiyonlarsanız çok daha mantıklı olur.

Hocam peki bu sistemde FSP kasaya geçmek gerekli mi? Enermax ın PSU için pek olumlu yorum göremedim.
32 RAM 1TB SSD ile 33K oluyor bu cihaz ve günlerdir almam için göz kırpıyor bana

Bazı kişiler enarmax alabilirsin diyor bazıları PSU değiştirin diyor.
Ben de kararsız kaldım bu konuda, eğer FSP kasa ve PSU kaliteli ise bence geçmeye değer.

N

NVIDIA ekran kartlı sistemi düşün bence. O sana göz kırpsın. sonra güncellemelerden başın ağrımaz.

Yine de ürünün yorumlarını okuyun ve PC hocasının bu ürünle ilgili videodaki yorumlarını da okuyun. Bazı kişiler coilwhine sorunu yaşadıklarını vs söylemişler. Biraz baktım forumlara her ekran kartında ya da sistemde çıkabilecek bir şeymiş dediler ama bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…