30.000 dil sıralaması ile bölüm seçilmeli mi?

Travis_Bickle

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Radeon XFX RX6400 4gb GPU, AMD Ryzen 5 4500 CPU, 8+8 3000'lik DDR4 Ram, 650w 80+ PSU, Rampage Membran Klavye, AOC GM500 Mouse, AOC 24G2SP Monitör, Samsung SyncMaster 932NWE Plus 8000:1 5 ms İkinci Monitör, Rampage Kulaklık
Meslek
Öğrenci
Ankara'da bir yer gelmez bununla.

Şehir dışına cikmak istemiyorum.

Dil artik mantiksiz gelmeye başladı.

Mezuna mi kalmak mantıklı yoksa bu sıralama ile yapılacak başka bir şey var mı?

Mezuna kalirsam sayisal için calisacagim. Dili de B planı olarak gotururum.

Ankara'da bir yer gelmez bununla.

Şehir dışına cikmak istemiyorum.

Dil artik mantiksiz gelmeye başladı.

Mezuna mi kalmak mantıklı yoksa bu sıralama ile yapılacak başka bir şey var mı?

Mezuna kalirsam sayisal için calisacagim. Dili de B planı olarak gotururum.
Imkan varsa sayısala dönmek mantıklı olabilir, haricinde 30k ile dil okunmaz bence.

Imkan varsa sayısala dönmek mantıklı olabilir, haricinde 30k ile dil okunmaz bence.

Bir yilda sayisalda ;

Matematik 6
Fizik 7
Kimya 8
Biyoloji 7

Netler gelme umudu varsa dusunmeden sayisala denerim ama TYT Fenim 0. Ayt ise tamamen 0. Tyt fen dışı İyiyim ama.

Bir yilda sayisalda ;

Matematik 6
Fizik 7
Kimya 8
Biyoloji 7

Netler gelme umudu varsa dusunmeden sayisala denerim ama TYT Fenim 0. Ayt ise tamamen 0. Tyt fen dışı İyiyim ama.
Dilde ilk 5k veya 10k'ye girebilme umudun var mı? Veya sayısal seçsen ne okuyacaksın? Birde bu dil ingilizce mi hangi dil?

Dilde ilk 5k veya 10k'ye girebilme umudun var mı?

Denemelerde son donemde 60 uzeri net geliyordu. Max 66 gordum, Mart YDS sinavinda ise hem erken bitirdim hem de 50 net yapmistim. YDT sinavinda ise bunlara ragmen sure yetmedi son 10 soruya bakamadim ve yaptiklarim da yanlis cikti.

Bunlardan yola cikarak siz de fikir belirtebilirsiniz ama bence umut var.

Bir yılda derece bile yaparsın çok çalışırsan. Ama gerçekten çalışman gerekiyor her türlü.

Bu sene okul + dershane yuzunden evde calismaya firsat olmadi. Yemek bile yemiyordum uyumak icin. Bu yil adamakilli calisabilirim.

Veya sayısal seçsen ne okuyacaksın?

Veterinerlik okuyup kendi ciftligimi acma hayalim var.

Birde bu dil ingilizce mi hangi dil?

Ingilizce.

Denemelerde son donemde 60 uzeri net geliyordu. Max 66 gordum, Mart YDS sinavinda ise hem erken bitirdim hem de 50 net yapmistim. YDT sinavinda ise bunlara ragmen sure yetmedi son 10 soruya bakamadim ve yaptiklarim da yanlış cikti.

Bunlardan yola cikarak siz de fikir belirtebilirsiniz ama bence umut var.

Bu sene okul + dershane yuzunden evde calismaya firsat olmadi. Yemek bile yemiyordum uyumak icin. Bu yil adamakilli calisabilirim.

Veterinerlik okuyup kendi ciftligimi acma hayalim var.

İngilizce.

O zaman düşünme mezuna kal. 1 senen hayatının kalan 50 senesinden daha önemli değil.

O zaman düşünme mezuna kal. 1 senen hayatının kalan 50 senesinden daha önemli değil.

Peki dilden mi devam edeyim yoksa veterinerlik icin calisip kendi ciftligimi kurma yolunda ilerlemek daha mi mantikli?

Ingilizcemin bu kadar kotu gelmesi normal degil. Denemeler ve YDS daha yuksekti. Belki sayisal calisirken yaninda ceviri yaparak soru cozerek dili ilerletip seneye iki alandan girmeyi deneyebilirim.

Peki dilden mi devam edeyim yoksa veterinerlik icin calisip kendi ciftligimi kurma yolunda ilerlemek daha mi mantikli?

Ingilizcemin bu kadar kotu gelmesi normal degil. Denemeler ve YDS daha yuksekti. Belki sayisal calisirken yaninda ceviri yaparak soru cozerek dili ilerletip seneye iki alandan girmeyi deneyebilirim.
Inanın dil sonrada halledilir, isterseniz sayısal işini bir deneyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı