30.000₺ laptop önerisi

• Konuyu başlatan XYZ01
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 466
Bütçe
30000

Şahsen alıyor olsam 4060tan ötürü Erazer'i alırdım.
Erazer ısınma sorunlu. Clevo kasa kullaniyor. Alinmaz.

Gelelim notebook konusuna. Bu bütçelerde Monster Clevo kasa satıyor ki Clevo kasa almayın ve aldırtmayın. Çok ısınıyor ve mühendisliği kötü Monster öneren birisi kötülüğünüzü istiyordur. Sırf ömür boyu bakım garantisi için işkenceye gerek yok. Zaten firmalar 2 yıl garanti sunuyor çoğu yerde de 6 ay ile 12 ay arası distribütör garantisi oluyor.

"Monster öneren birisi kötülüğünüzü istiyordur" demek nedir hocam pardon? 2-3 yıldır Monster kullanan birisi olarak fikrimi belirttim diye birisinin kötülüğünü mü istiyor oluyorum? Katılmıyorsan aksini söyle geç. Haklıysan zaten desteklenirsin. Böyle çabalar boş.

"Monster öneren birisi kötülüğünüzü istiyordur" demek nedir hocam pardon? 2-3 yıldır Monster kullanan birisi olarak fikrimi belirttim diye birisinin kötülüğünü mü istiyor oluyorum? Katılmıyorsan aksini söyle geç. Haklıysan zaten desteklenirsin. Böyle çabalar boş.

Hocam hangi modeli kullanıyorsunuz acaba?

Şu an kullandığım Monster Abra A5 v20.4.2

Hocam sorun yaşamamanız normal Tongfang kasa bir laptop bu fiyata arkadaşa Tongfang değil Clevo kasa gelir ve Clevo kasa çok sorunlu bu arada Tongfang kasayada 5TL verilmez.

Hocam sorun yaşamamanız normal Tongfang kasa bir laptop bu fiyata arkadaşa Tongfang değil Clevo kasa gelir ve Clevo kasa çok sorunlu bu arada Tongfang kasayada 5TL verilmez.

Hocamın dediğine sonuna kadar katılıyorum.

Monster almanız beni alakadar etmiyor ancak arkadaşa önermeniz alakadar ediyor. Pişman olabilir. Monster Clevo alacağıma Mac alırım daha iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı