Bundan birkaç ay önce konu açmıştım monitör tavsiyesi istediğimden dolayı. Intel tabanlı olacaktı ancak Ryzen serisi ile beraber fikrimi AMD tabanlı olarak değiştirdim. Bütçeyi de ayarlamış bulunmaktayım. Ay sonunda çıkması beklenen AMD Ryzen 3950X modelini bekliyordum ancak Kasım'a ertelendiği şeklinde tweet atıldığını görünce beklemekten vazgeçtim. En müsait zamanda gideceğim sistemi toplamaya. Bütçeyi biraz daha aşabilirim. Şunu değişsen daha iyi olur dediğiniz nokta varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
O fiyattaki parçalara açıkçası hiç bakmadım
Attığınız parçaların çoğu stokta yok.
Vatanda KDV indirimi var. İsterseniz benzer parçalara oradan da bakın.
O fiyattaki parçalara açıkçası hiç bakmadım
Attığınız parçaların çoğu stokta yok.
Vatanda KDV indirimi var. İsterseniz benzer parçalara oradan da bakın.
Evet stokta yoklar maalesef. Mağazaya gidip getirtmeleri mümkün mü diye soracağım. Toplu olarak tamamını itopyadan alıp bir miktar indirim yaptırtmak istiyorum.
Gaming ve siber güvenlik alanında kullanacağım. Bu kadar yüksek toplamaya gerek var mı diyecek olursan gerek yok tabii ki, kısmen de keyfi olarak yüksek tuttum diyebilirim.
Monitör olarak AOC alırdım ben ya da Gıgabyte bence az daha fanteziye gidip bir tane daha 32 GB ram alın ya cidden hayalim şöyle bir sistem toplamak Crossfire yapmak var içimden abo uzay mekiğine döner bilgisayar ben o bilgisayara girerken öperim be ve dışarı çıkınca odamı kilitlerim çünkü böyle bir bilgisayar toplamak imkansız. İnşallah altyapınız vardır fişek gibi olur.
Ram daha sonra tekrar yükseltirim o sorun değil. Monitörü PG279Q bulamazsam eğer seçeneklerim Asus Tuf Gaming VG27AQ, Gigabyte Aorus FI27Q yada LG 27GL850G şeklinde olacak.
Ram daha sonra tekrar yükseltirim o sorun değil. Monitörü PG279Q bulamazsam eğer seçeneklerim Asus Tuf Gaming VG27AQ, Gigabyte Aorus FI27Q yada LG 27GL850G şeklinde olacak.