Arkadaşlarım merhaba, ben video grafik tasarım logo çizim 3D modelleme gibi işler yapıyorum. Tabii bunun yanı sıra çekimlerim de oluyor. 4K, 2K gibi görüntüleri rahatlıkla kaldıracak Adobe ve benzeri programları rahatlıkla kasmadan kullanabileceğim bir bilgisayar arıyorum.
Bunun için birkaç örneğe denk geldim. Turbox ve Dragos bilgisayarlar alınır mı? Yoksa Mac mi almalıyım? Herhangi bir kasma problemi yaşamayacağım bir bilgisayar önerisi istiyorum sizden. En fazla 40 bin TL de olabilir. Yaygın olarak kullanılan Mac'ler ön planda fakat kullanan tanıdığım insan olmadığı için bilgi sahibi değilim bu bilgisayar da herhangi bir kasma söz konusu olur mu? Cevaplarınızı bekliyorum.
En ucuz Asus ROG Strix G15 G15 G513RW-HF208 Ryzen 7 6800H 16 GB 1 TB SSD RTX3070TI 15.6" Full HD Notebook fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asus ROG Strix G15 G15 G513RW-HF208 Ryzen 7 6800H 16 GB 1 TB SSD RTX3070TI 15.6" Full HD Notebook özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
Hocam bilgisayarların teknik donanımlarının nasıl olması gerektiği hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim bu yüzden de nasıl toplanması gerektiğini de bilmiyorum o yüzden en iyi performans alacağım öneriler daha uygun olabilir
Hocam bilgisayarların teknik donanımlarının nasıl olması gerektiği hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim bu yüzden de nasıl toplanması gerektiğini de bilmiyorum o yüzden en iyi performans alacağım öneriler daha uygun olabilir.