30.000 TL Adobe programları için bilgisayar önerisi

Yüzbaşışan

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlarım merhaba, ben video grafik tasarım logo çizim 3D modelleme gibi işler yapıyorum. Tabii bunun yanı sıra çekimlerim de oluyor. 4K, 2K gibi görüntüleri rahatlıkla kaldıracak Adobe ve benzeri programları rahatlıkla kasmadan kullanabileceğim bir bilgisayar arıyorum.

Bunun için birkaç örneğe denk geldim. Turbox ve Dragos bilgisayarlar alınır mı? Yoksa Mac mi almalıyım? Herhangi bir kasma problemi yaşamayacağım bir bilgisayar önerisi istiyorum sizden. En fazla 40 bin TL de olabilir. Yaygın olarak kullanılan Mac'ler ön planda fakat kullanan tanıdığım insan olmadığı için bilgi sahibi değilim bu bilgisayar da herhangi bir kasma söz konusu olur mu? Cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
asus rog strix z590e gaming
intel i7 11700k
32gb 3200mhz ram
1tb 980 pro ssd
rtx 3070 ti yda 3080

işini fazlasıyla görecektir

Yine de böyle bir öneride bulunmakta fayda var

M.2 çipli MacBook alınabilir ya da bunlara bakılabilir:

Hocam bilgisayarların teknik donanımlarının nasıl olması gerektiği hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim bu yüzden de nasıl toplanması gerektiğini de bilmiyorum o yüzden en iyi performans alacağım öneriler daha uygun olabilir

En üstteki attığım sistemi öneririm bütçenizi biraz aşıyor ama.
İşlemciye düzgün overclock yapılınca i7 12700 performansını geçebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…