30.000 TL bütçe ile iPhone 12 hala alınır mı?

Bence mantıklı, düşünmeden al. İphone'un kalitesi başka telefonlarla kıyaslanamaz. Daha uzun bir sürede güncelleme alacaktır. Birde bazı arkadaşlar 2.el İphone 13 al demiş bana göre telefon 2.el alınmaz ama yinede sen bilirsin ben olsam 12 alır geçerim.

Son düzenleme:
Hayır, alınmaz. Bu kadar basit, telefon 18K-21K bandında bile rekabetçi değilken S23’ün bulunduğu fiyat skalasında 12 mi alacaksınız? Paranızı berbat şekilde değerlendirmek istiyorsanız alıp geçebilirsiniz. 12 kullancısıyım, yurt dışından uygun bir fiyata aldım, bırakın S23’ü, S22 modeliyle bile rekabet edemez.

Bence mantıklı, düşünmeden al. İphone'un kalitesi başka telefonlarla kıyaslanamaz.
Telefonlar hakkında bilginiz yoksa konuşmayın. Materyal tedarikçileri bile Samsung ile aynı bir kere.

Apple kullanıcısı iseniz alınabilir. Temiz ikinci el 13 bulursanız ona hayli hayli bakılır. Apple kullanıcısı değilseniz o fiyata S23 de olabilir.

S23 varken alınmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…