30.000 TL civarı sistem önerisi

Bütçe
30000

Reco01

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Laptopumu sattım elimde 2K monitör, 2TB Corsair SSD, klavye ve mouse kaldı. Sadece kasaya ihtiyacım var. Bu bütçe aralığında ihtiyacım olan bir sistem tavsiyesine ihtiyacım var. Ekran kartı tercihim NVIDIA fakat fiyat performansa göre AMD de olabilir. Sadece oyun için kullanacağım. Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Konu açmadan önce açılan konulara da baktım artemis adıyla satılan sistemi gördüm fakat kafamda netleştiremedim henüz.

@messinicocugu

Bütçeyi biraz aşıyor ama alınır bence:Asus Prime B450M-K II AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

VRAM için kafanızda bir miktar var mı? 12 mi 8 mi?

VRAM için kafanızda bir miktar var mı? 12 mi 8 mi?

Açıkçası çok ayırt etmedim ama 12 olabilir. Bütçe iyi sistem oturana kadar belli bir miktarda azalıp artabilir sıkıntı yok.

Çok teşekkürler öneriniz için şu an inceliyorum.

Cougar'ın 280M hali alınıp işlemci 5700X yapılsa daha mantıklı olur.
Kasa ve PSU olarak da bunlar daha iyi olur:

Cougar 280 soğutucusunu aslında işlemci değişmeden de alabilir arkadaş. 200 lira gibi bi fark söz konusu.

Cougar 280 soğutucusunu aslında işlemci değişmeden de alabilir arkadaş. 200 lira gibi bir fark söz konusu.

Sadece demek istediğim orada 5700X ile 5800X arasında 0.1 GHz fark var sadece aradaki farkı vermeye değmez yani.

Sistem toplamaktan çok fazla anlamam ama bir yerde şöyle bi sistem buldum güzel gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…