30.000 TL dizüstü bilgisayar önerisi

Bütçe
30.000

Gökgök

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, bu sene üniversiteye başlayacağım. Evimden uzak olacağım için bir laptop almak istiyorum. Oyun oynayan birisiyim, bu yüzden oyun laptopu istiyorum. Aklımda birkaç ürün ve istediğim özellikler var.

Minimum 512 GB SSD
Minimum 16 GB RAM
Minimum i7 işlemci
Minimum 6 çekirdek (bunu da anlamıyorum insanlar 4 kötü dedikleri için bunu diyorum)

Arkadaşımın söylediğine göre kendi laptopunun ekran kartı 1050 Ti gücündeymiş ve kötüymüş. Ben pek anlamıyorum. Haliyle daha yüksek olmasını istiyorum.

Bu özellliklere göre seçtiğim bazı ürünler:
Monster Abra A5 veya A7
Acer Nitro 5
ASUS ROG STRIX G15

Ürünleri kullanıp bildiğinden karşılaştırabilecek veya farklı bir ürün önerebilecek kişilerden yardım bekliyorum. Teşekkürler.

Evet... Öneriler için teşekkürler. Asus'u ve Acer!i denemeyi çok isterdim ama Monster da karar kıldım. Acer cidden çok güzel göründü. Monsterin gerek teknik servisi gerek geliştirilebilir olması beni cezbetti. Umarım bir gün bukadar maddi sınırlar içerisinde düşünmeden bir bilgisayar alabilirim.

Hocam almadan önce Sosyal'de mevcut konulara bakın veya yeni konu açıp fikir edinmeyi ihmal etmeyin derim. Monster için çok şikayet gördüm, Acer Asus bunların yanında iyi kalır.

Teknik servis konusunda bayağı şikayet var hocam ve kasa kalitesini de çok sevemedim ben ASUS veya Acer daha iyi bir tercih olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…