The6thSense1
Decapat
Daha fazla
Amaç nedir?
Hocam ekran kartında nvidia önermişti bir çok kişi, + sı - si nedir bu ekran kartının 3070lere göre. Bir tık daha mı iyi ? Kusura bakmayın sorum biraz yavan gelebilir. 8 yıl öncesinde kaldım sistemlerle alakalı konularda.Kasa tercihi olarak buna bakabilirsin.
BLADE-6900XT / AMD Ryzen 9 5900X / SAPPHIRE Radeon RX 6900 XT NITRO+ / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
BLADE-6900XT oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 9 5900X işlemci ve RX 6900 XT OC 16GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Monitör olarak da buna bakabilirsin.
Acer Nitro XV272UPBMIIPRZX 27" 1ms QHD Freesync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer Nitro XV272UPBMIIPRZX 27" 1ms QHD Freesync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Acer Nitro XV272UPBMIIPRZX 27" 1ms QHD Freesync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.732,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mouse olarak şuna bakabilirsin.
Razer Deathadder V2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Deathadder V2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Deathadder V2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Klavye olarak şuna bakabilirsin.
Redragon Indrah RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Redragon Indrah RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Mousepad olarak şuna bakabilirsin.
Hocam ekran kartında NVIDIA önermişti birçok kişi, + sı - si nedir bu ekran kartının 3070'lere göre. Bir tık daha mı iyi? Kusura bakmayın sorum biraz yavan gelebilir. 8 yıl öncesinde kaldım sistemlerle alakalı konularda.
Ne yapsam bilemedim. 30 Bin gibi bir bütçe ayırdım ama , son dönemde o kadar çok seçenek ve yorum var ki inanın çok kararsız kaldım.@SepuLtura -ẞ-önerdiği sistemi alın. RX 6900XT RTX 3090'dan daha güçlü saf güç olarak ama. NVIDIA'nın RTX ve DLSS tekonolojileri var.
Ne yapsam bilemedim. 30 Bin gibi bir bütçe ayırdım ama, son dönemde o kadar çok seçenek ve yorum var ki inanın çok kararsız kaldım.