30.000 TL hazır sistem önerisi

UmutcanDnz1

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba,

Başlıkta da belirtmiş olduğum gibi 30.000 TL bütçem var ve monitör vb. ekipmanlara ihtiyacım yok.
Bütçeyi pek arttırma ihtimalim yok maalesef.

Benim araştırıp belirlediğim iki adet sistem var fakat sizlerden gelecek fikirlere de ihtiyacım var, yardımcı olabilir misiniz?

AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 16G -GIGABYTE A620M-H-CORSAIR 16GB-TWİNMOS 512GB ve.
VULCAN-7500F / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX GeForce RTX 4060 Ti 1-Click OC 8GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD

Her iki kasa içinde SSD yükseltmesi yapacağım, 512 GB yeterli olacağını düşünmüyorum.
Hangisini seçmem gerektiği konusunda ya da daha iyi tavsiyelerinizle destek olmanızı rica ederim.

İyi sosyaller.

7700XT sistem daha güzel. Kasası Deepcool marka iyi bir hava akışı sağlar. İsterseniz SSD 1TB yapabilirsiniz.

Merhaba tekrar,

Hepinize çok teşekkür ederim, sipariş oluşturdum

7700XT sistem daha güzel. Kasası DeepCool marka iyi bir hava akışı sağlar. İsterseniz SSD 1TB yapabilirsiniz.

Şu şekil yaptım hocam bir de ek olarak benim odam üst katta modemim alt katta dublex olduğundan dolayı kablolu internet bağlantısı yapmam zor olacak bunun için hangisini seçmem lazım ya da illa kabloyla bağlantı mı yapmam gerek.

Dosya Ekleri

• IMG_5869.jpeg
    129,2 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_5868.png
    126,2 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…