30.000 TL hazır sistem önerisi

Gereksiz pahalı. 7700XT ile aynı performansı veriyor.

Yanlış anlamayın ama PC hocasının sistemindeki sadece işlemci ve GPU topladığınızda 32K ediyor nasıl pahalı anlamadım.

Hocam 4070 tercihim. Çok ağır oyun oynamayacağım. Kas gücüne de ihtiyacım yok. DLSS RTX daha çekici geliyor.

RTX konusu size kalmış ama DLSS şu ana kadar 1-2 oyunda anca kullandım şahsen çok düşük FPS almıyorsam açmıyorum.

Aynı performansı veren 7700XT sistem 5K daha ucuz?

Aynı performansı veren 7700XT sistem 5K daha ucuz?

Evet ucuz birinci nedeni 7700XT 17k 4070 ise 26k sadece GPU arasında 9K fiyat farkı var diğer nedenler anakart, SSD, daha düşük olması ve soğutucu olmaması hadi bunları ekleyelim 33K ediyor kullanıcıda hem DLSS hem de RTX kullanmak istediğinden 2K verip çok daha kaliteli bir şey almak bana daha mantıklı geliyor.

Anakartlar aynı iki sistemde de soğutucu var az düzgün bak lütfen. SSD değiştirilebiliyor. NVIDIA takıntısından 5K daha fazla vermekten başka bir şey değil.

Sizin attığınızı görmemiştim telibona göre yorumladım kusura bakmayın bu arada ekran kartından dolayı 1305 TL geri ödeme alabiliyorsunuz yani 27.7k tutuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…