30.000 TL hazır sistem tavsiyesi

NaToRYuM

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam herkese. 25.000 TL veya 30.000 TL bütçe aralığında günlük kullanım ve oyun için tavsiyeniz var mı?

GTA 5 CS:GO Valorant ve hikayeli oyunları severim donmadan akıcı oynatması önemli.

Linkteki sistem mantıklı geldi ama yorumlarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Hocam çok pahalı bu sistem fiyatına göre.
Aynı parçalar arada devasa fiyat farkı.
Tek fark 16 GB olması ona da gerek yok pek.

Hocam attığınız sistem gayet güzel. Ben olsam o sistemde hani en azından 600-650watt PSU seçerdim ileriye dönük. Ama bu da gayet yeterli.

Biraz fiyat farkına daha iyi sistemde var.

Bu fiyata nazaran bence bu daha iyi.

Kesinlikle PSU ve kasa değimesi şartı ile. Vento+FSP

Son düzenleme:
Değerli yorumlarınız için ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum hocam. Söylediğim gibi ahım şahım bir FPS beklentim yok en azından 1080p de akıcı oynamam yeterli benim için.

Tavsiyeleriniz çok değerli benim için.

Taksit konusunda malum çok fiyat farkı biniyor sitelerde bu konuda daha iyi olan bir satıcı var mıdır?

7500F için sıvı soğutma yazın şart diye duymuştum. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Maalesef hocam hazır sistem satan yerlerde işin içine taksit girince fiyat farkı elbette oluyor. 7500F için sıvı soğutucuya fazla para vermek yerine yarı fiyatına kaliteli bir kule tipi öneririm işinizi görür paranız da cebinizde kalır. Örnek olarak bunu önerebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…