Merhaba, Haziran ayında elimde olacak. Ne yapmalıyım sizce? Kararsız kaldım, önerisi veya tavsiyesi olan var mı?
Eğer telefon, bilgisayar gibi ciddi manada ihtiyacınız olan bir şey yoksa, yani keyif yerine ihtiyaç değilse bence altın alabilirsiniz. Hem değerini korursunuz, hem de gelecekte bir şey yapmak isterseniz onun için kenarda para kalmış olur.
Eğer telefon, bilgisayar gibi ciddi manada ihtiyacınız olan bir şey yoksa, yani keyif yerine ihtiyaç değilse bence altın alabilirsiniz. Hem değerini korursunuz, hem de gelecekte bir şey yapmak isterseniz onun için kenarda para kalmış olur.
Telefon zaten okey bence. Bilgisayardan da memnunsanız altına gömebilirsiniz.Evet, S24FE var. Bilgisayar olarak dizüstü var; RTX 3050 ve AMD Ryzen 7 5800H var.
Telefon zaten okey bence. Bilgisayardan da memnunsanız altına gömebilirsiniz.
18 bine almıştım zamanında, 2022 senesinde. Günlük kullanım için Valorant ve GTA oynuyorum, yetiyor. Altın olarak gram mı alınmalı?
18 bine almıştım zamanında, 2022 senesinde. Günlük kullanım için Valorant ve GTA oynuyorum, yetiyor. Altın olarak gram mı alınmalı?
Altınlardan hangisi alınmalı bilgim yok ama bence tam altın alabilirsiniz. Belki sonradan düşer veya bin TL daha bulabilirseniz yanına 1 tane de gram alabilirsiniz.18 bine almıştım zamanında, 2022 senesinde. Günlük kullanım için Valorant ve GTA oynuyorum, yetiyor. Altın olarak gram mı alınmalı?
Merhaba, Haziran ayında elimde olacak. Ne yapmalıyım sizce? Kararsız kaldım, önerisi veya tavsiyesi olan var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.