30.000 TL laptop öneirsi

Bütçe
30.000

Cinofi

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben öğrenciyim ve bilgisayar programcılığı okuyorum bütçem tam belli değil ama 30.000 altında veya çok geçmeyecek bir bütçem olabilir. Şarjı prizden uzakta bir süre gitmesi iyi olur oyun, program veya bir proje yapmayı düşünüyorum, başlangıç seviyesi bir laptop olabilir ama yine de daha iyi olması her zaman iyidir aslında bir laptop buldum ve fiyatı iyiydi. Peşin fiyatına taksit olması daha da hoş. Laptopu yazılım, siber güvenlik biraz oyun (God of War, Minecraft, Valorant, Assetto Corsa gibi) çok çok önemli değil ama olsa daha iyi ve ders için kullanacağım.

30k geçmesin derseniz 3050 6 GB 95W bir cihaz alırsınız ve bu cihaz hala çoğu oyunda yeterli gelir fakat seneye yetersiz gelmeye başlar. Bütçeyi artırıp 35k civarlarına 4050 alırsanız gene 6 GB VRAM olur fakat en azından daha yeni nesil bir GPU'ya sahip olursunuz ve biraz daha iyi performans alırsınz.

Arkadaşlar ben öğrenciyim ve bilgisayar programcılığı okuyorum bütçem tam belli değil ama 30.000 altında veya çok geçmeyecek bir bütçem olabilir. Şarjı prizden uzakta bir süre gitmesi iyi olur oyun, program veya bir proje yapmayı düşünüyorum, başlangıç seviyesi bir laptop olabilir ama yine de daha iyi olması her zaman iyidir aslında bir laptop buldum ve fiyatı iyiydi. Peşin fiyatına taksit olması daha da hoş. Laptopu yazılım, siber güvenlik biraz oyun (God of War, Minecraft, Valorant, Assetto Corsa gibi) çok çok önemli değil ama olsa daha iyi ve ders için kullanacağım.

Hocam maximun 2 saat gider en fazla oyuncu laptopu, sarjı uzun gitmesini istiyorsan MacBook al.

Hocam maximun 2 saat gider en fazla oyuncu laptopu, sarjı uzun gitmesini istiyorsan MacBook al.
Hocam içinde amd ve hs işlemci var yani çok güç tüketeceğini sanmıyorum oyunu zaten şarjda oynayacağımı düşünüyorum macbook bütçeye göre kötü bana kalırsa yani benlik değil desek daha doğru olur başka bir öneriniz varsa söylerseniz teşekkür ederim

30k geçmesin derseniz 3050 6 GB 95W bir cihaz alırsınız ve bu cihaz hala çoğu oyunda yeterli gelir fakat seneye yetersiz gelmeye başlar. Bütçeyi artırıp 35k civarlarına 4050 alırsanız gene 6 GB VRAM olur fakat en azından daha yeni nesil bir GPU'ya sahip olursunuz ve biraz daha iyi performans alırsınz.
4050 ler daha da aşıyor bütçeyi gibi bu pc 3050 6gb ile 34K 4050 daha pahalı olacağını düşünüyorum linkli bir cevap verirseniz teşekkür ederim dediğim gibi bütçem sınırlı

Hocam içinde AMD ve HS işlemci var yani çok güç tüketeceğini sanmıyorum oyunu zaten şarjda oynayacağımı düşünüyorum MacBook bütçeye göre kötü bana kalırsa yani benlik değil desek daha doğru olur başka bir öneriniz varsa söylerseniz teşekkür ederim

4050'ler daha da aşıyor bütçeyi gibi bu PC 3050 6 GB ile 34K 4050 daha pahalı olacağını düşünüyorum linkli bir cevap verirseniz teşekkür ederim dediğim gibi bütçem sınırlı

HS işlemcili MUX switchli bir Victus bulunsa batarya süresi de iyi olur fakat 30xx serisi cihazların çoğunda yok MUX maalesef.

Anakart yanma sorunları 9. nesil cihazlarda. Bu cihaz temiz.

Grafik gücü biraz daha düşük ama ekranı 165Hz isterseniz. Bir de işlemcisi AMD.

HS işlemcili MUX switchli bir Victus bulunsa batarya süresi de iyi olur fakat 30xx serisi cihazların çoğunda yok MUX maalesef.

Anakart yanma sorunları 9. nesil cihazlarda. Bu cihaz temiz.

Grafik gücü biraz daha düşük ama ekranı 165Hz isterseniz. Bir de işlemcisi AMD.
Teşekkür ederim önerin için loq iyi gibi tek sıkıntısı ram 16 olsa iyi olurdu. Aynı fiyata freedos ve ram 16 var mı bakacağım başka bir tavsiyen olursa sevinirim ve çom teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı