30.000 TL laptop önerisi

Bütçe
30000

CoderGamer

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP db1076nt Laptop (Çok Kasıyor Önermem)
En az RTX 3060 ve 1 TB SSD olacak ve Windows 11 kaldıran bir işlemcili olacak.
HP Omen 17 CK0007NT'yi almayı düşünüyorum. Sizce nasıl ya da daha iyisi var mı söylediklerime uygun?

Seneye fiyatlar çok değişir yeni laptoplar geleceği için o yüzden şu an bakman mantıksız o zaman.
şuanlık bakmamın sebebi önceden bilmek yenisi çıkdığı zaman karşılaştırırım çünkü seneye kötü laptopda çıka bilir

şuanlık bakmamın sebebi önceden bilmek yenisi çıkdığı zaman karşılaştırırım çünkü seneye kötü laptopda çıka bilir

Kotu laptop cikmaz. Piyasada 50 tane marka mevcut birisi olmasa oteki olur. 1 sene onceden laptop bakmanin pek bir anlami yok acikcasi. Modelleri gectim fiyatlar gunluk olarak degisiyor zaten.

Şu anlık bakmamın sebebi önceden bilmek yenisi çıktığı zaman karşılaştırırım çünkü seneye kötü laptopta çıkabilir

Omen 17'nin 12. nesil modelleri gelir o zaman onlara ve Legion 5'in 12. nesil versiyonlarına bakarsın.

Fiyat performans olarak bunu öneririm:

Excalibur kullandım pişmanlıktı. Aldıktan bir hafta sonra ekran kartında arıza olması dolayısıyla servise yollamıştım bir sorun bulunamadı deyip geri yollamışlardı. Geldiği gibi satmıştım birine. Defolu çıkma ihtimali ne bilmem ama ben önermem kesinlikle berbat ve çok ısınan bir bilgisayar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı