30.000 TL laptop önerisi

Makaleler
2
Yer
Salihli/Manisa
Daha fazla  
Abim 2017'den beri i7 7700HQ ve GTX 1050 Ti'lı Monster oyuncu laptopu kullanıyor; ağırlığından, zor taşınabilirliğinden ve son zamanlarda yavaşlamasından şikayetçi. İnşaat mühendisi olduğu için AutoCAD ve ideCAD programları kullanacak. Rocket League ve arada GTA 5 de oynuyor. Kullandığı programlar harici ekran kartına gerek duyar mı?

30.000 TL'ye i5 13420H işlemcili 16 GB RAM, 1TB SSD'li Huawei Matebook D16 nasıldır?

Gerekliyse bütçe oynar.

Abim 2017'den beri i7 7700HQ ve GTX 1050 Ti'lı Monster oyuncu laptopu kullanıyor; ağırlığından ve zor taşınabilirliğinden şikayetçi. İnşaat mühendisi olduğu için AutoCAD ve idecad programları kullanacak. Rocket League ve arada GTA 5 de oynuyor. Kullandığı programlar harici ekran kartına gerek duyar mı?

30.000 TL'ye i5 13420H işlemcili 16 GB RAM, 1TB SSD'li Huawei Matebook D16 nasıldır?

Gerekliyse bütçe oynar.

Ben burada ekran kartı göremiyorum ve dediğin oyunları rahat oynamak istiyorsan ekran kartına ihtiyacın var.

Ben burada ekran kartı göremiyorum ve dediğin oyunları rahat oynamak istiyorsan ekran kartına ihtiyacın var.
Ekran kartsız bir model attım zaten o yüzden sordum kullandığı programlar harici ekran kartı ister mi diye.

Rocket League'i oynatacağını düşünüyorum GTA 5 oynamasa da olur. Diğer programlar için ekran kartı gerekli değilse mobilite daha önemli bizim için.

Ekran kartsız bir model attım zaten o yüzden sordum kullandığı programlar harici ekran kartı ister mi diye.

GTA 5 oynamasa da olur. Diğer programlar için ekran kartı gerekli değilse mobilite daha önemli bizim için.

Mobilite ne demek zaten sadece oyunlar için belirttim ekran kartının gerektiğini.

Alınmaz. Ekran kartı çok kötü. Bütçe ekleyip RAM takviyesi ile bunu alın daha iyi.
https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...6-full-hd-gaming-laptop-fiyati,695063291.html
Daha ucuza 16 GB RAM'lisini buldum.

Şarj konusunda sıkıntısı mı varmış bunun?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı