30.000 TL mimarlık için laptop önerisi

Bütçe
30.000 TL

ArcadeCordex

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, aranızda mimarlık.
Okuyan varsa yardımcı olabilir mi? Beni üniversitede üzmeyecek ucuz yollu bilgisayar arıyorum ama hiç sıkıntı çekmek istemiyorum renderlama gibi konularda. Aslında bir de aileme yük olmak istemiyorum MediaMarkt'ta 12 ay taksitle 29.500'e bilgisayar buldum biraz pahalı ama aylık ödemesi ucuz oluyor. Ailemi düşündüğüm için de böyle karar verdim ama hala pek emin değilim doğru yolda mıyım? Yardımcı olabilirseniz gerçekten çok iyi olur.

Ben de Kıbrısta Diş hekimliği okuyorum. Lakin ben illustrasyon yapmasını çok seven birisiyim. Bölümümle çok az alakası var Photoshop'un şimdilik o kadar. Blender, CorelDRAW Graphic Suite, Adobe CC uygulamaları (After Effects, Photoshop, Illustrator) aktif kullanıyorum hobi olarak. Hem Macbook Pro M2 CPU'lu bilgisayarım var hem de Asus ROG Strix G15 2022 model iki laptopum var. Asusta ekstra olarak oyunda oynuyorum. İkisinde de aynı programları kullanıyorum. Eğer mimarlık okuyorsan oyun oynamayacağım sadece işimle alakalı kullanacaksan Macbook Pro M2 512GB olan modelini öneririm. Macbook Air'da olur lakin onda fan yok performans kaybı yaşayabilirsin render alırken o yüzden tavsiye etmem. Macbook Pro'yu neden ilk öneriyorum diye sorarsan onda aldığım render'ın kalitesi ve render hızı hiçbir Windows bilgisayar hangi donanım olursa olsun onun gibi hızlı ve kaliteli yapamıyor. Yok ben Macbook istemem yanında oyun oynayacağım diyorsan Asus ROG Strix G15 alabilirsin. Kendim de kullanıyorum. Technopat'ta konu açmıştım önerilen Asus'un bu modeli olmuştu iyi ki almışım diyorum. Kıbrıs gibi 40-45 dereceleri bulan bir yerde soğutma performansı çok iyi, sessiz ve genel performansı da çok iyi. İki laptopta seni hiç üzmez. Yalnız Asus laptop 40000TL bilgin olsun. Macbook alacaksan sakın Vatan bilgisayar gibi yerlerden hiç alma direkt olarak Apple.com üzerinden sipariş geç. İstediğin konfigürasyonu yapabilirsin. 8GB Ram yerine 16GB olarak ekleyerek almanı öneririm. Sonradan Ram gibi donanım yükseltemiyorsun Macbooklarda sadece Apple.com üzerinden alırken oluyor. Başka yerden sakın Macbook alma sana bireysel tavsiyemdir.
Asus Laptop Link: Asus Rog Strix G15 6.Nesil Ryzen 7 İşlemcili Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Asus Rog Strix G15 6.Nesil Ryzen 7 İşlemcili Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Macbook Pro Link: MacBook Pro Satın Alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…