30.000 TL monitör dahil hazır sistem önerisi

Bu kasa ile nasıl 2K da 100 üstü görüyorsun?

GTA V, LoL, Valorant, Forza Horizon 5 vs 100 FPS alıyorum diğer oyunlarda da 70'in altına düşmüyor ve 2K çözünürlükte film, dizi vs izlemekte çok zevkli. Ayrıca ben bizzat kendi aldığım şeyi öneriyorum hocam tercih arkadaşın.

Odyssey G3 kronik sorunlu sadece. Bilip bilmeden konuşma. G4'ün bir sorunu yok. Sen bulaşma. Biz bulaşacağız.

G Serisi tamamen berbat. Kronik olmadığını bilmeyen yoktur. Zaten renk paletleri ve kalitesini de biliyoruz. Fiyatı etmez... AOC, ViewSonic gibi markaların yarısı etmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
G serisi tamamen berbat. Kronik olmadığını bilmeyen yoktur. Zaten renk paletleri ve kalitesini de biliyoruz. Fiyatı etmez... AOC, ViewSonic gibi markaların yarısı etmez.

Sadece G3 kronik sorunlu. Renk paletleri ve kalitesi düşük evet. 240 Hz rekabetçi oyunlar için üretilmiş bir monitör çünkü.

Açıkçası Samsung'u çok bilmiyordum monitörde fakat 240 Hz ve fiyatına göre uygun olması hosuma gitti
Sizce o fiyata 240hz olup sorunlu olmaması mümkün mü başınız ağrımasın sonradan bütçeniz çıkıyorsa bu https://www.akakce.com/monitor/en-u...-hd-g-sync-ips-oyuncu-u-fiyati,445074576.html
çıkmıyorsa ViewSonic VX2728J 27" 0.5 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe alın geçin önerdikleri bilgisiyarlarda sorun yok alabilirsiniz monitor kısmında evime almayacağım monitörü başkasına öneremem.

Sizce o fiyata 240Hz olup sorunlu olmaması mümkün mü başınız ağrımasın sonradan bütçeniz çıkıyorsa bu AOC 24G2SPU/BK 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Çıkmıyorsa ViewSonic VX2728J 27" 0.5 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe alın geçin önerdikleri bilgisayarlarda sorun yok alabilirsiniz monitor kısmında evime almayacağım monitörü başkasına öneremem.

Monitorler 165 Hz oldugu için oyunlarda Max 165 kare göreceğim. Bence bu monitörleri alacaksam bilgisayarın Max 165 180 gormesi yeterlidir.

Sadece G3 kronik sorunlu. Renk paletleri ve kalitesi düşük evet. 240 Hz rekabetçi oyunlar için üretilmiş bir monitör çünkü.
Rekabetçi oyun oynayacağını söylememiş ve evet isterse 300hz olsun profesyonel oyuncu değilsiniz gördüğünüz şey kaliteli aldığınız şey sağlam olsun. Samsung G Serisi bir faciadır hocam maalesef şans işidir şansına güveniyorsan ve renk paletlerine rağmen alırım ben online oyun oynarım diyorsanız alın yoksa önermiyorum.

Monitorler 165 Hz oldugu için oyunlarda Max 165 kare göreceğim. Bence bu monitörleri alacaksam bilgisayarın Max 165 180 gormesi yeterlidir.
Hz değerinin %5 fazlası fps almak yeterlidir ve 165hz günümüz koşullarında idealdir 4080 4070ti gibi kartlar kullanmıyorsanız

Kasalarda monitör de çöp.
Bunlara bak.

Bu kasanın Valorant'ta 230'dan asagı alacagını düşünmüyorum @Ruindry

Technopat Haberler

Geri
Yukarı