GTA V, LoL, Valorant, Forza Horizon 5 vs 100 FPS alıyorum diğer oyunlarda da 70'in altına düşmüyor ve 2K çözünürlükte film, dizi vs izlemekte çok zevkli. Ayrıca ben bizzat kendi aldığım şeyi öneriyorum hocam tercih arkadaşın.
G Serisi tamamen berbat. Kronik olmadığını bilmeyen yoktur. Zaten renk paletleri ve kalitesini de biliyoruz. Fiyatı etmez... AOC, ViewSonic gibi markaların yarısı etmez.
G serisi tamamen berbat. Kronik olmadığını bilmeyen yoktur. Zaten renk paletleri ve kalitesini de biliyoruz. Fiyatı etmez... AOC, ViewSonic gibi markaların yarısı etmez.
Rekabetçi oyun oynayacağını söylememiş ve evet isterse 300hz olsun profesyonel oyuncu değilsiniz gördüğünüz şey kaliteli aldığınız şey sağlam olsun. Samsung G Serisi bir faciadır hocam maalesef şans işidir şansına güveniyorsan ve renk paletlerine rağmen alırım ben online oyun oynarım diyorsanız alın yoksa önermiyorum.
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!