30.000 TL monitör dahil sistem önerisi

The Ratex

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba 30k monitör dahil sistem önerir misiniz?

Şu anlık aklımda bunlar var.

Attığınız sistem 29.410 TL gözüküyor bende. Sepete alınca da 294.10 TL. Fiyata doğru baktığınıza emin misiniz?
Ve o fiyat gerçekse asla almayın o sistemi bunu alın10 kat daha iyi.

Monitör olarak da bunu öneririm.

Kasayi özelleştir deyip monitoru eklemiştim ondan o kadar gozukuyor kasanin normal fiyati.

24.599 TL.

İşlemciyi 5600ü kutulu seçtim

+612 TL.

Bir de monitoru ekledim.

4199 TL.

Toplam: 29.410 TL tuttu.

Kasayi özelleştir deyip monitoru eklemiştim ondan o kadar gozukuyor kasanin normal fiyati.

24.599 TL.

İşlemciyi 5600ü kutulu seçtim

+612 TL.

Bir de monitoru ekledim.

4199 TL.

Toplam: 29.410 TL tuttu.
Kötü hocam almayın. Buyurun bu daha mantıklı olur.

Ayrıca oradan monitör eklemeyin. Kendiniz ayrı olarak alın. O monitör VA panel.

Hocam peki sistem çok isinir mi? Bir de işlemci kutusuz yani pek bir bilgim yok kutusuzda olsa iyi midir?
"Thermalright Assassin King 120 SE TL-C12C 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili"
Bu soğutucu modelini seçin. Seçince Beyaz-gri renkte bir soğutucu resmi gelecek. Bu soğutucu yeterli. İşlemcinin kutulu olmasına gerek yok zaten takılı gelecek.

Sağ olun dediğiniz sistemi alacağım başka ozelleştirecek bir şey var mi?

Sağ olun dediğiniz sistemi alacağım başka ozelleştirecek bir şey var mi?
Bütçenize göre değişir ama monitör de alacaksınız o yüzden gerek yok hocam başka bir şeye. Monitörü oradan eklemeyin.

O sistemi soğutucu ekleyip alınca ne kadar bütçeniz kalıyor?

Bütçenize göre değişir ama monitör de alacaksınız o yüzden gerek yok hocam başka bir şeye. Monitörü oradan eklemeyin.

O sistemi soğutucu ekleyip alınca ne kadar bütçeniz kalıyor?

4.652 lira.

Zorlayıp bunu alabilirsen iyi olur,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…