En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
Soğutuyor. Noctua NH-U12s ile 13600K oyun testindeki derece fotoğrafta, AG400 NH-U12S'ten daha iyi. Anakart VRM'leride 13600KF için yeterli, 12900k ile başka anakartlarla karşılaştırması altta. Boşuna daha az performans alınmış olur 6800 XT'ye geçip o parçalar alınırsa. Ballistix RAM'e OC yaparsan iyi ki o herkesin yapabileceği bir iş değil. Stokta aynı performans.
RTX 400 serisi zaten çıkış yaptı, ayrıca DLSS 3.0 değil 4.0 ile geldi 3000 serisi kartlarda 3.0 var, bence 30k gibi bir bütçeye 4000 sistem olmaz, çıkış fiyatı bile şu anda bu kadarken ilerisini düşünemiyorum
En ucuz Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.349,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Asus Prime Z690-P D4 Intel LGA1700 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime Z690-P D4 Intel LGA1700 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 6.048,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
Takıntım yok ama bu sistem de çok hoş. İlerleyen dönemlerde alacağım sistemi, konuyu güncelleyerek burada belirteceğim. Tekrardan katkılarınız için teşekkürler.
Takıntım yok ama bu sistem de çok hoş. İlerleyen dönemlerde alacağım sistemi, konuyu güncelleyerek burada belirteceğim. Tekrardan katkılarınız için teşekkürler.