30.000 TL setup önerisi

Bilginiz yoksa neye göre zayıf diyorsunuz ben de işte bunu anlamıyorum.
En azından şunu biliyorum hocam 4060,serinin en düşük kartı ve yanlış biliyorsam da öğrenmek isterim eğer ki attığınız sistemler çok iyiyse bunu öğrenerek almak istiyorum çünkü 4060 a karşı bi ön yargı var galiba bende haklı da olabilir siniz

En azından şunu biliyorum hocam 4060,serinin en düşük kartı ve yanlış biliyorsam da öğrenmek isterim eğer ki attığınız sistemler çok iyiyse bunu öğrenerek almak istiyorum çünkü 4060 a karşı bi ön yargı var galiba bende haklı da olabilir siniz
Masaüstünde 4000 serisinin en güçsüz kartı bu. Teknoloji olarak hepsi aynı kas gücü olarak en yakın performans veren 4060 Ti ile dağlar kadar fark yok, ondan sonra en yakını olan 4070 ile aralarında yüksek bir fark var. Bütçe çıkmıyorsa 4060 Ti için zorlamaya gerek yok çıkıyorsa da 4070 için zorlayın. VRAM konusunda da zaten teknolojiler VRAM kullanımı azaltıyor. VRAM'in yetmeyeceği zaman ki durumda bu iki ekran kartı zaten VRAM'den dolayı değil gücünden dolayı yetmeyecek.

Fare + klavye 1.5 falan tutar.
Hocam bu sistemi pazar günü alacağım inşallah kasayı 750 w olan xpg yapayım mı 500 küsür farkla

@706903

Son düzenleme:
Bütçe varsa kasa yerine SSD yükselt. Bildiğim kadarıyla şu anki kasa daha iyi Kyber'e göre. Soğutucu güzel. Monitör de indirime giriyor arada.
Tamam hocam.Peki bu kasaların psu ları sonradan değişiyor mu yani yükseltebilir miyim ileride ekran kartını falan yükseltmek istediğimde

Technopat Haberler

Geri
Yukarı