METE-VERSE II Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD Ryzen 5 7500F ASUS RTX 4060 ekran kartı, Asus PRIME A620M-K Anakart, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile...
Hayır çıkarmaz bildiğim kadarıyla tekli RAM DDR5 de çok sorun çıkartmıyor yine de ileride 2x16 yaparak rahatça kullanırsınız. MSI Ventus kartları önerilmiyor ayrıca 4060 Ti çok daha güçlü.
peki teşekkür ederim hava soğutucu yerine bi ara sıvı soğutucu alıp takmayı düşünüyorum harcadığı Watt'ı PSU kaldırır di mi yoksa nolur nolmaz PSU'yu da yükselteyim mi
Peki teşekkür ederim hava soğutucu yerine bir ara sıvı soğutucu alıp takmayı düşünüyorum harcadığı Watt'ı PSU kaldırır değil mi yoksa ne olur ne olmaz PSU'yu da yükselteyim mi?
METE-VERSE II Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD Ryzen 5 7500F ASUS RTX 4060 ekran kartı, Asus PRIME A620M-K Anakart, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile...
Dört saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fan.
www.gaming.gen.tr
Bu yeterli olur sistemdeki SSD oldukça kaliteli ancak 500 GB isterseniz 1 TB yapabilirsiniz. 1 TB SSD'lerden ucuz olanlar sistemdeki SSD'den daha kötü ancak 1 TB. Kingston alınabilir gibi.
Dört saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fan.
www.gaming.gen.tr
Bu yeterli olur sistemdeki SSD oldukça kaliteli ancak 500 GB isterseniz 1 TB yapabilirsiniz. 1 TB SSD'lerden ucuz olanlar sistemdeki SSD'den daha kötü ancak 1 TB. Kingston alınabilir gibi.
FSR'ı hafife almamak gerekli bence FSR 3.0 daha yeni sayılır bence ileri zamanlarda FSR 4.0 gibi yeniliklerde AMD'nin NVIDIA'ya yetişeceğini düşünüyorum.