30.000 TL sistem önerisi

Bu fiyatlara DDR 5 sistem var hocam. En kötü aynı fiyata DDR 5 RX 7700 ekran kartına sahip sistem var. Ki zaten RX 7700 daha güçlü bir kart.

Vaktiniz varsa eğer ikisini de görmek isterim hocam dediğim gibi tüm önerilere açığım.
Hazır sistem için itopyaya girip hazır sistemleri seçebilirsiniz oradan istediğinize bakıp incelersiniz kesinlikle güvenilir bir site trendyol gibi 2. El bileşen göndermezler.

Bu fiyatlara DDR 5 sistem var hocam. En kötü aynı fiyata DDR 5 RX 7700 ekran kartına sahip sistem var. Ki zaten RX 7700 daha güçlü bir kart.

Evet haklısınız hocam AMD daha önce hiç kullanmadığım için ve klasik yazılımsal hatalarından bahsedenler çok olduğundan dolayı tedirgin ediyordu beni o yüzden 4000 serisinden demiştim ama gene de RX7700 sistem atabilirsiniz kararlaştırıp en mantıklısını seçeriz.

Hazır sistem için itopyaya girip hazır sistemleri seçebilirsiniz oradan istediğinize bakıp incelersiniz kesinlikle güvenilir bir site trendyol gibi 2. El bileşen göndermezler.
İtopya ürünlerinde indirim olmadığı sürece tercih edilmesi mantıklı olmaz. Başka bir sürü yetkili satıcı var.

CPU fark etmez ama 4000 serisi olursa sevinirim.
Ben işlemci olarak intel kullanıyorum ama kesinlikle AMD öneririm daha iyi performans alirsin AMDA nin zayıf yani sorun yaşarsan intelden aldığın desteği alamazsın.

İtopya ürünlerinde indirim olmadığı sürece tercih edilmesi mantıklı olmaz. Başka bir sürü yetkili satıcı var.
Ben vatan bilgisayardan topladım orasına gayet güzeldi

Yazılımsal hatalar RX 6000 serisindeydi ve düzelttiler. Şu an işinizi görecek kartı alın. Saf güç gerektiren oyunları oynuyorsanız kesinlikle AMD tercih etmelisiniz.

Yazılımsal hatalar RX 6000 serisindeydi ve düzelttiler. Şu an işinizi görecek kartı alın. Saf güç gerektiren oyunları oynuyorsanız kesinlikle AMD tercih etmelisiniz.

Anladım hocam teşekkür ederim. RX7700 olan sistemleri inceleyeceğim çok teşekkür ederim.

Anladım hocam teşekkür ederim. RX7700 olan sistemleri inceleyeceğim çok teşekkür ederim.
Bütçe 2K veya 500 TL artar mı hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…