30.000 TL sistem önerisi

itsSupy

Centipat
Daha fazla  
Oynamak istediğin oyunlarda DLSS 3 varsa düşünme 4060 al pişman olmazsın. Zaten grafik kartında önemli olan tek etken VRAM değil, 4060 3060'tan üstün.

Cogunda vardir zatende diger yaz ayinda calisirsam bilgisayarin parcalarini teker teker sirayla yükselteceğim ekran karti dahil. Sadece SSD ve anakart cok dusuk kaldi biraz onlar oncelikli diye yazdim. Diger yaz ayina kalmaz bile SSD ile anakart.

12 GB olması iyi güzel de 3060 ileri dönemler için çok güçsüz bir kart 4060 Ti almanız her yönden daha iyi.
benim simdi ki bilgisayarim cag disi bir bilgisayar. ekran karti 128kb gibi bisey sanirim hatta benden de buyuk bi bilgisayar o yuzden roblox oynarken bile manualde en dusuk grafige cektigimde 20-25 fps zor aliyorum. minecrafttada oyle o yuzden cokta umursamayamadim eski veya yeni diye. (yeni nesil hicbir oyunu acmiyor minecraftin yeni surumleri dahil)

Son düzenleme:

128KB VRAM'e sahip bir ekran kartının bırakın Roblox'u Minecraft'ın 2009'daki sürümünü bile kaldırması mucize olur. Yanlış biliyorsunuz muhtemelen. Bu siteden istediğiniz fiyattaki bir sisteme bakabilirsiniz. Hangisinin kasası vs. hoşunuza giderse buraya yazın veya ... alınır mı diye konu açın, yardımcı oluruz.

128KB VRAM'e sahip bir ekran kartının bırakın Roblox'u Minecraft'ın 2009'daki sürümünü bile kaldırması mucize olur.

Ben daha şahsen öyle bir bilgisayar göremedim 128MB tır ki bu da 2000'ler başındaki bilgisayarlarda vardı.

kusura bakmayin kb hatirliyordum mb mis yine de dusuk oldugunu dusunuyorum. peki bu bilgisayar yeterli degil midir yeni nesil oyunlari rahat bir sekilde oynamaya?
Ben daha şahsen öyle bir bilgisayar göremedim 128MB tır ki bu da 2000'ler başındaki bilgisayarlarda vardı.
Evet 128mbmis simdi baktim. dedigim gibi bu bilgisayar benden buyuk 2000li yillardan bi bilgisayar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…