Bütün parçalar sıfır ekran kartı 2. el olucak şekilde rx 6800 xt 7500f li bir sistem toplayın bu fiyatlar gereksiz çok. Bana kalırsa gerçi b650 de gereksiz abartı sıfır kapalı kutu sarı siteden a620 çakın geçin.
kanka fena kazık olmuş 2. el düşünüyorsan trifact 2. el bu bütçede sistem toplayacak en güçlü işlemcilerden biriyle (ryzen 9 7900x) eğer almayacaksan pc hocasının topladığı sistemlere bakmanı öneririm
Yorumlarınıza katılıyorum. Açıkçası ilk başta sistemi toplarken ikinci el parça almayı da düşünüyordum ama sistemi bir yakınıma toplayacağım için kendisi sıfır parça almak konusunda ısrarcı. Sistemde 17100 TL'ye RX 6800 XT'ye geçilebiliyor fiyat 37500'leri buluyor sizce mantıklı mı? Şu durumda kararsız kaldım. Sanırım F/P bir hazır sistem çıkana kadar bekleyeceğim.
Yorumlarınıza katılıyorum. Açıkçası ilk başta sistemi toplarken ikinci el parça almayı da düşünüyordum ama sistemi bir yakınıma toplayacağım için kendisi sıfır parça almak konusunda ısrarcı. Sistemde 17100 TL'ye RX 6800 XT'ye geçilebiliyor fiyat 37500'leri buluyor sizce mantıklı mı? Şu durumda kararsız kaldım. Sanırım F/P bir hazır sistem çıkana kadar bekleyeceğim.