30.000 TL sistem önerisi

kdrbck

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

Hazırda i5 4590-GTX 1060 6 GB-16 GB RAM olan bir sistemim var.
Bu sistemi yenisini alınca satacağım.

ASUS ROG STRIX XG27acs 27 inç 180Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Gaming monitörüm var.

Genelde League of Legends, CS2 tarzında oyunlar oynuyorum.

30.000 TL civarlarında (5000 aşağı ya da yukarı sorun değil) bir kasa almak istiyorum. Biraz araştırdım. DDR5 bir sistem düşünüyorum.
AMD işlemcilere sıcak bakmaya başladım fakat AMD ekran kartları nedense bana NVIDIA gibi kaliteli gelmiyor.
SSD minimum 1 TB ve okuma yazma hızı yüksek olsun. Sadece ekran kartı odaklı değil, işlemci, RAM, anakart, SSD, kasa, PSU ileriye dönük bir sistem olsun.

Güzel bir sistem ortaya çıkarabilirsek hemen şimdi almak isterim. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

Toplamda 37.399TL
Bütçen çıkmıyorsa 7700XT alabilirsin.

G3 yerine G2 daha iyi olmaz mı hocam. DRAM yok G3'te.

hocam 2k monitörünü 4060 kesmez gibi 2k ekran kartı almak daha mantıklı olabilir.(oynadığın oyunlar cs2 lol gibi ama triple a oyunlarda sıkıntı yaratır

SSD kısın ekran kartı kalsın bence başlangıçta 512 yer yeter sonrasında artırır 7700xt ile 7800xt arasında %20 performans farkı var ama adamın bütçesi ve istediği sistemlere çok ters düşüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…