30.000 TL sistem önerisi

NoxeGod

Hectopat
Piyasadan bayağı bir süre uzak kaldım, 30.000 TL'ye AM5 yani ileriye dönük bir sistem istiyorum. Hazır, toplama olması fark etmez fakat yüksek ihtimal hazır bilgisayar daha mantıklı. Sistem önerilerinize açığım.

2. el toplaman her açıdan daha iyi. Ancak Sahibinden'de "Param Güvende" alışveriş yap. Bir sıkınısı olursa parayı daha ödemeden iade edersin. 2.el düşünüyor musun?

2. el toplaman her açıdan daha iyi. Ancak Sahibinden'de "Param Güvende" alışveriş yap. Bir sıkınısı olursa parayı daha ödemeden iade edersin. 2.el düşünüyor musun?

Açıkçası 2. el düşünmüyorum düşünürsemde en azından bazı parçaları 2. el alıp hem 0 hem de 2. el toplayabilirim. Bütçe artabilir belki ama şu an 30000 TL'ye merak ediyorum fakat görünüse göre AM5 yok.

Bu rehberdeki 30 bin TL'lik sistem önerisine bakabilirsiniz.

Arada 3 bin fark var ama kapatabilirseniz alınabilir. Aldıktan sonra bir de 32GB RAM eklerseniz çok iyi olur.
Bu sistem alınmaz aşırı pahalı. Ekran kartı çöp zaten.

Bu rehberdeki 30 bin TL'lik sistem önerisine bakabilirsiniz.

Bu sistem alınmaz aşırı pahalı. Ekran kartı çöp zaten.

Konuya baktım sanırım 9060XT şu an 30000'liklerin piyasasına hükmediyor. Sağ olun hocam fikir kırıntısı bile yeter. Eskiden her bütçeden toplardımda şimdi 5000 serisi 9000 serisi falan çok kafa yakıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı