30.000 TL sistem önerisi

navnmoya

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 30.000 TL'ye alınacak güzel bildiğiniz hazır sistemler varsa önerirseniz iyi olur. 2. el bakmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 30.000 TL'ye alınacak güzel bildiğiniz hazır sistemler varsa önerirseniz iyi olur. 2. el bakmıyorum.

Bu bütçede ikinci el almanız daha iyi fakat illa almam diyorsanız 11 Kasım'ı bekleyin belki bu civara değil de 34-35'e düşer

Sadece ekran kartı 2. El diğer parçalar sıfır düşünürseniz daha iyi olabilir. Hepsi sıfır olsun derseniz indirim bekleyip 9060 XT li bir hazır sistem bulabilirsiniz.

2. el RX 6800 XT düşürüp diğer parçaları sıfır alırsan daha iyi olur RX 6800 XT 10-15k piyasası var 2K için gayet ideal.

Sadece kasa diyorsan RX 9060XT 16 GB bulunuyor ama ben illa NVIDIA dersen 5060 kasa daha rahat bulursun.

Bu bütçede ikinci el almanız daha iyi fakat illa almam diyorsanız 11 Kasım'ı bekleyin belki bu civara değil de 34-35'e düşer.
30 k bütçeye de ikinci el al demezsin yani tamam 2.elde yarı fiyatına veyahut fırsat indirimi bulabilirsin belki ama 30 k da az bütçe değil ayrıca zaten konu sahibi hani şu kadar güçlü şu parçalar olsun dememiş 30 kya alınabilecek indirimli-indirimsiz sistem sormuş.

Tüm sistemi imkansız bu bütçede ikinci elle yarışabilecek kadar iyi alamaz ya ekran kartını 2.el alacak ya da işlemci + anakart hepsini sıfır almak bu bütçede çok zor. İndirimsiz sistem atayım hemen madem istiyor Lancea | AMD Ryzen 5 5600 | 2 x 8 GB DDR4 | ASUS RTX 4060 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com ben bu adama bu sistemi nasıl önereyim şimdi. İleriye dönük bile değil ekran kartını belediye dağıtıyor artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…