wexty Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 37 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #1 30k bütçeyle bir sistem toplayacağım, bu devirde ne kadar olur pek bilmiyorum ama F/P önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2023
30k bütçeyle bir sistem toplayacağım, bu devirde ne kadar olur pek bilmiyorum ama F/P önerilerinizi bekliyorum.
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.956 Makaleler 8 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 16 Haziran 2023 #2 wexty dedi: 30k bütçeyle bir sistem toplayacağım, bu devirde ne kadar olur pek bilmiyorum ama F/P önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Sadece oyun mu oynayacaksınız?
wexty dedi: 30k bütçeyle bir sistem toplayacağım, bu devirde ne kadar olur pek bilmiyorum ama F/P önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Sadece oyun mu oynayacaksınız?
wexty Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 37 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #3 ardacanci dedi: Sadece oyun mu oynayacaksınız? Genişletmek için tıkla... Evet sadece oyun oynayacağım.
ardacanci dedi: Sadece oyun mu oynayacaksınız? Genişletmek için tıkla... Evet sadece oyun oynayacağım.