30.000 TL telefon onerisi

xaires

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Yeni bir telefon alacagim. İkinci el yurt dışı cihazlarina bakiyorum, aklimda 15Pro Max, S24Ultra var. Sizce hangisini secmeliyim ya da baska nelere bakabilirim?

Merhaba. Yeni bir telefon alacagim. İkinci el yurt dışı cihazlarina bakiyorum, aklimda 15Pro Max, S24Ultra var. Sizce hangisini secmeliyim ya da baska nelere bakabilirim?

TR sıfır S24 FE mi 14T bütçe artarsa s24/s24+ ya da Honor 400 Pro.
Yurt dışı 15 Pro Xiaomi 15 Ultra (belki piyasaları bilmiyorum) S24u yerine S25u bulursan daha iyi olur.
Önerdiğim cihazlara bakabilirsin.

15 Pro Max daha çok tatmin edebilir, en iyi kondisyonda hangisi denk gelirse onu al bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yurt dışı ise ZTE Nubia Red Magic 10 Pro oyun canavarı. Şarjı falan da iyidir diye biliyorum.

TR sıfır S24 FE mi 14T bütçe artarsa s24/s24+ ya da Honor 400 Pro.
Yurt dışı 15 Pro Xiaomi 15 Ultra (belki piyasaları bilmiyorum) S24u yerine S25u bulursan daha iyi olur.
Önerdiğim cihazlara bakabilirsin.

S25u 40bine satiliyor o kadar cikmayi da istemiyorum.

15 Pro Max daha çok tatmin edebilir, en iyi kondisyonda hangisi denk gelirse onu al bence.

Suanlik 15 Pro Max gibi gorunuyor ikisi de genel olarak ayni durumlarda satiliyor.

Yurt dışı ise ZTE nubia Red Magic 10 Pro oyun canavarı. Şarjı falan da iyidir diye biliyorum.

Oynadigim tek oyun Clash Royale onun icinde gerek olacağını sanmiyorum kamera pil performanslari daha onemli benim icin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı