30.000 TL telefon tavsiyesi

Daha fazla  
Merhaba, iyi günler. 30.000 TL bütçeyle telefon almayı düşünüyorum. Şu anda aklımda Samsung S24 FE ile Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ modelleri var. Sizce hangisini almak daha mantıklı olur? Ayrıca, sizin önerebileceğiniz, kaliteli ve uzun yıllar sorunsuz kullanabileceğim başka bir telefon var mı? Gerekirse bütçemi 35.000 TL'ye kadar çıkarabilirim.

Merhaba, iyi günler. 30.000 TL bütçeyle telefon almayı düşünüyorum. Şu anda aklımda Samsung S24 FE ile Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ modelleri var. Sizce hangisini almak daha mantıklı olur? Ayrıca, sizin önerebileceğiniz, kaliteli ve uzun yıllar sorunsuz kullanabileceğim başka bir telefon var mı? Gerekirse bütçemi 35.000 TL'ye kadar çıkarabilirim.
S24 kullanıcısıyım batarya hariç iyi bir telefon.

Eğer kamera ve oyun için kullanmayacaksanız A56 alıp kullanmak daha mantıklı olacaktır. S24 FE işlemci olarak çok iyi fakat 8 GB RAM olması yazılım güncellemelerinin son 2 yılında sıkıntı çıkartır gibi tahmin ediyorum, bu durumdada A56 daha mantıklı oluyor. Çinli telefonlar kağıt üstü özelliklerde bazen önde cihazlar fakat çinlilerin yazılım konusundaki sürprizleri olabiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı