30.000 TL televizyon önerisi

ramsesv9

Hectopat
Merhaba televizyon ustaları,

Evleniyorum ve yeni evim için televizyon önerilerinizi rica ediyorum.
Aklımda TCL, Samsung var ama Beko Arçelik, Grundig markaları fiyat performans gibi duruyor. Kullananlar var mı alınır mı? Panelleri nasıldır?

Bütçe 30.000 TL, kriterlerim aşağıdaki gibi:

55 inç minimum.
Android TV. Olsun.
Dizi, film, maç ve PlayStation için yani her şey için kullanılacak.
İnce çerçeve şık görüntü.

Android istediğin için fazla seçenek yok hocam TCL veya Philips bakmalısın, Samsung ve LG kendi işletim sistemlerini kullanıyorlar.

Merhaba televizyon ustaları,

Evleniyorum ve yeni evim için televizyon önerilerinizi rica ediyorum.
Aklımda TCL, Samsung var ama Beko Arçelik, Grundig markaları fiyat performans gibi duruyor. Kullananlar var mı alınır mı? Panelleri nasıldır?

Bütçe 30.000 TL, kriterlerim aşağıdaki gibi:

55 inç minimum.
Android TV. Olsun.
Dizi, film, maç ve PlayStation için yani her şey için kullanılacak.
İnce çerçeve şık görüntü.

Hocam öncelikle Allah mesut etsin. Benim tavsiyem LG Philips Vestel dışına çıkmayın, Samsung LED TV var garantisi bittikten 2 gün sonra içindeki LED'ler darbeye mağruz kalmamasına rağmen düştü benim önerim https://www.hepsiburada.com/vestel-75u9520-75-189-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-smart-led-tv-p-HBCV00000XPMBG?magaza=Şükran A. Ş.-Vestel Yetkili Online Bayi iyi Sosyaller

Samsung ve LG gerçekten aşırı iyi markalar ve ekranları çok iyi markalar hiçbir televizyon markası bu markaların kadar ekranı iyi olamaz ama eğer Android TV istiyorsanız seçenekleriniz biraz kısıtlı olacaktır bu nedenle Grundig'ya da Beko markaları tercih edeceğinize TCL veya Philips markalarını tercih etmenizi şiddetle tavsiye ederim.

Hocam öncelikle Allah mesut etsin. Benim tavsiyem LG Philips Vestel dışına çıkmayın, Samsung LED TV var garantisi bittikten 2 gün sonra içindeki LED'ler darbeye mağruz kalmamasına rağmen düştü benim önerim https://www.hepsiburada.com/vestel-75u9520-75-189-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-smart-led-tv-p-HBCV00000XPMBG?magaza=Şükran A. Ş.-Vestel Yetkili Online Bayi MI Android Tv Box - Mi Box S 4k Ultra - Akıllı Tv - Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu ikisni alıp 75 inç Android TV'ye sahip olmak çok mantıklı bence
Vestel alacağına gitsin LG alsın daha iyi

Samsung ve LG gerçekten aşırı iyi markalar ve ekranları çok iyi markalar hiçbir televizyon markası bu markaların kadar ekranı iyi olamaz ama eğer Android TV istiyorsanız seçenekleriniz biraz kısıtlı olacaktır bu nedenle Grundig'ya da Beko markaları tercih edeceğinize TCL veya Philips markalarını tercih etmenizi şiddetle tavsiye ederim.

Vestel alacağına gitsin LG alsın daha iyi

Hocam o fiyat aralığına bu kadar kaliteli LG bulamazsınız bu fiyat aralığında attığım en iyi TV :)

Android istediğin için fazla seçenek yok hocam TCL veya Philips bakmalısın, Samsung ve LG kendi işletim sistemlerini kullanıyorlar.
Hocama katılıyorum. Beko Grundig Arçelik aynı fabrikadan çıkıyor. Bu bütçede Qled panel bulunur Samsung da fakat Tizen kullanıyor siz ise android istiyorsunuz. Bence bu bütçeden Samsung QLED bir TV alın. Ya da bulursanız LG nin iyi bir modelini.

Bütçeyi zorlayabilirseniz aşağıda ki TV'yi tavsiye ederim. Yapay zeka işlemcisi sayesinde HD görüntüleri %80 UHD dönüştürüyor. Ses kalitesi de inanılmaz güzel yine yapay zeka ile 3D ses deneyimi sunuyor. Paneli 120Hz, Game modu açtığında birçok ayar çıkıyor karşına ve en iyi deneyimi sunuyor.

Bütçeyi zorlamayım dersen de üstteki modelin bir alt versiyonunu tercih edebilirsin. Bu cihazda panel 50Hz diğer özellikler birebir aynı.

Android TV pek önermiyorum zaten çok bir seçenek de yok. Smart HUB TV için fazlasıyla yeterli oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı