30.000 TL'ye 3+1 evin salonuna klima önerisi

60yasin60

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 10. Nesil GTX 1050 ti 16gb ddr4 ram Gigabyte H410M H V3 anakart
İyi Sosyaller 3+1 evimin salonuna klima alacağım. 30k civarı bütçem klima önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Merhabalar, koşullarınızı detaylı olarak belirtirseniz yardımcı olabilirim. İl bilgisi, oda metrekaresi, tavan yüksekliği, pencere ölçüleri ve tek - çift cam durumu, cepheler, yalıtım durumu, kat bilgisi (zemin - ara - çatı) gibi detaylar. Bunların haricinde, Amerikan mutfak gibi bir durum var mı?

Kusura bakmayın bakamadım.

Salon kac metre kare?

Bilmiyorum tam ama 12 bin BTU yeterliymiş galiba 12 bin BTU'luk klima önerisi lazım bana.

Tokat merkezdeyim zemin 0. kat 3. kattayız ve 4 katlı apartman normal bir mutfak Amerikan değil zaten salona takacağız.

Bir de BİM'e cuma günü klima geliyormuş onlardan biri alınır mı sizce?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250723-202006.jpg
    81,1 KB · Görüntüleme: 28
Tokat merkezdeyim zemin 0. kat 3. kattayız ve 4 katlı apartman normal bir mutfak Amerikan değil zaten salona takacağız.

Bir de BİM'e cuma günü klima geliyormuş onlardan biri alınır mı sizce?
Bim'e gelen klimalar aslında iyi de servis konusu biraz muamma. Servis konusunda sıkıntısı olmayan bir tek Keysmart var. Ona da zaten Arçelik - Beko servisleri bakıyor.

Bunların haricinde klima önerisi isterseniz, bütçeniz dahilinde Bosch 3000i ve LG Dualcool Plus (PC12SQ) modellerini önerebilirim. Daha uygun fiyatlı öneriler isterseniz Kaira Plus, Bosch CL2000U, E.C.A. Ecotech ve E.C.A. Spylos Pro modellerine de bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…