Blaze1 Zeptopat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #1 Ben bilgisayar mühendisliği okuyorum. Aynı zamanda da oyun oynamak için iyi bir bilgisayar arıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2025
hayta kardeş Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 726 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12500h ddr5 8*2 rtx4050 s24 ultra galaxy buds 2 Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #2 Blaze1 dedi: Ben bilgisayar mühendisliği okuyorum. Aynı zamanda da oyun oynamak için iyi bir bilgisayar arıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış anlaşılmasın sorum ama aile evimi yoksa yurtta misiniz ya da eve mi ciktiniz. Blaze1 dedi: Ben bilgisayar mühendisliği okuyorum. Aynı zamanda da oyun oynamak için iyi bir bilgisayar arıyorum. Genişletmek için tıkla... Laptop mu arıyorsunuz yoksa kasami soruyu da anlamadim. Son düzenleme: 4 Ocak 2025
Blaze1 dedi: Ben bilgisayar mühendisliği okuyorum. Aynı zamanda da oyun oynamak için iyi bir bilgisayar arıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış anlaşılmasın sorum ama aile evimi yoksa yurtta misiniz ya da eve mi ciktiniz. Blaze1 dedi: Ben bilgisayar mühendisliği okuyorum. Aynı zamanda da oyun oynamak için iyi bir bilgisayar arıyorum. Genişletmek için tıkla... Laptop mu arıyorsunuz yoksa kasami soruyu da anlamadim.
Blaze1 Zeptopat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #3 hayta kardeş dedi: Hocam yanlış anlaşılmasın sorum ama aile evimi yoksa yurtta misiniz ya da eve mi ciktiniz. Laptop mu arıyorsunuz yoksa kasami soruyu da anlamadim. Genişletmek için tıkla... laptop hocam
hayta kardeş dedi: Hocam yanlış anlaşılmasın sorum ama aile evimi yoksa yurtta misiniz ya da eve mi ciktiniz. Laptop mu arıyorsunuz yoksa kasami soruyu da anlamadim. Genişletmek için tıkla... laptop hocam