30.000 TL'ye bisiklet önerisi

Burkil06

Decapat
Yer
Ankara\Yenimahalle
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: RTX 4070 Super
CPU: Intel Core i7-14700KF
Soğutucu: Cooler Master MasterLiquid ML360L Core
Anakart: MSI PRO B760M-P DDR5
RAM: 32 GB Kingston DDR5
SSD: Corsair MP600 Pro NVMe
PSU: Cooler Master MWE 850 Gold V2
Kasa: MSI MAG PANO M100R PZ
Monitör: AOC 24G4X
Klavye: SteelSeries Apex Pro TKL
Mouse: Glorious Model O- (Minus)
Kulaklık: HyperX Cloud II Core Wireless
Bir dağ bisiklet arıyorum. Çok inmeli kalkmalı kullanacağım. Kaldırımdan atlama vs. Nasıl bir bisiklet almalıyım?(1-2 aya alacağım şimdiden araştırma yapıyorum) Boyum 1.60. @TalisMann hocam bir konuda görmüştüm sizi bilgili birsine benziyorsunuz

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle bir bisiklet için ya enduro ya downhill gibi çift Amortisörlü bisikletler gerekiyor fiyatları da epey pahalı.Bütçen ne ?

Öyle bir bisiklet için ya enduro ya downhill gibi çift Amortisörlü bisikletler gerekiyor fiyatları da epey pahalı. Bütçen ne?

30000e olmaz mı? 50 diyeyim hocam.

30000e olmaz mı? 50 diyeyim hocam.

O fiyatlara çift süspansiyon alamazsınız eğer normal kullanırım atlama zıplama yapmam diyorsanız 2.elden çok temiz 2712SX alabilirsiniz 32 33 bandına. Mavic jantlar mavic göbekler rockshox Judy Silver tk havalı maşa fsa gidon deore frenler çok sağlam bisiklet ama ben merdiven vs yaparım atlar zıpladım diyorsanız ST540 toplayın parça parça o daha iyi olur veya DJ de bakabilirsiniz uyarsa 2 seçenek var dediğim gibi

Bana link atabilir misiniz? St540 bulmuştum 25e çiziksiz.

Ben bakmadım şu an yoğunum bakamam. 25e almayın ST540ın 25 edecek bir yeri yok. İlk versiyon 540'lardan alın çoğu zorlanmış atlanmış bisikletler ömrü az temizini bulmanız gerekecek. Onu da bakınca anlaşılıyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…