30.000 TL'ye DDR4 sistem alınır mı?

Abdurrahimtastan

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar fiyatı çok iyi. Fakat DDR4 olması beni düşündürüyor. Sizce 2025'te DDR4 sistem alınır mı? Ve 1080p çözünürlükte darboğaz yapar mı? Oynadığım oyunlar CS2 Valorant Battlefield 1 Wolfteam.
(İşlemciyi 14440F ile güncelleyeceğim)

Merhaba arkadaşlar fiyatı çok iyi. Fakat DDR4 olması beni düşündürüyor. Sizce 2025'te DDR4 sistem alınır mı? Ve 1080p çözünürlükte darboğaz yapar mı? Oynadığım oyunlar CS2 Valorant Battlefield 1 Wolfteam.

33K ya RX 9060 XT 16 GB ve DDR5 sistem toplayabilirsiniz.

Bu fiyata DDR5 sistem dizilebilir

Hocam neden 4070? Renderle falan uğraşmıyorsanız rx serisi daha güzel olmaz mı? Neler oynamayı düşünüyordunuz?
Oynadığım oyunlar 20k bandında olan sistemlerle bile rahatlıkla oynanabiliyor başlıkta belirttim oyunları. Sadece biraz daha fiyat arttırıp daha uzun ömürlü bir sistem almak istiyorum.

Oynadığım oyunlar 20k bandında olan sistemlerle bile rahatlıkla oynanabiliyor başlıkta belirttim oyunları. Sadece biraz daha fiyat arttırıp daha uzun ömürlü bir sistem almak istiyorum.

Kasayı Vento yapın. 30K ya DDR5 sistemde var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı