30.000 TL'ye DDR4 sistem alınır mı?

Oynadığım oyunlar 20k bandında olan sistemlerle bile rahatlıkla oynanabiliyor başlıkta belirttim oyunları. Sadece biraz daha fiyat arttırıp daha uzun ömürlü bir sistem almak istiyorum.
Anladım, rx sistem alırsanız (örneğin çok rahatada ddr5 7700xt sistem dizebilirsiniz diye biliyorum bu paraya) 16gb vram ve 256bit değeri çoğu rtx in sunduğu 8gb vram ve 128bit den daha uzun ömürlü olur, ayrıca bildiğim üzere valorant vesaire rame yüklenen oyunlar yani ddr5 tercih etmeniz tabikide daha uzun ömürlü olur. Yerinizde olsam rx ve ddr5 tercih ederdim.

RX 7800 XT de 5060 Ti'dan daha iyi sonuçlar veriyor? RX 7800 XT düşünmez misin?
7800 XT çok iyi bir kart fakat sistemi Vatandan almak istiyorum. Vatan Bilgisayar çalışanıyım en azından ne aldığımı nasıl olduğunu vs canlı canlı takip edebilirim içim rahat olur. Vatanda da 7800 XT sistem yok ayrıca 7800 XT sistemler 35ten aşağı değil bütçe o kadar çıkmaz.

Yok hocam DDR5 35klık sistem var.

Sistemi çok beğendim fakat itopyada taksit seçeneği olamaması çok zorluyor beni

Gerçekten güzel sistem fakat İtopya'da taksit seçeneği yok elimdeki karta peşin alamıyorum maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…