30.000 TL'ye HP Victus Gaming alınır mı?

Seyamu

Decapat
Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, 30 bin bütçeyle oyun odaklı bir laptop almak istiyorum. Bütçeme uygun olarak şu ürünü buldum:

HP Victus Gaming Dizüstü Bilgisayar, 16,1 inç 144 Hz FHD IPS, AMD Ryzen 5 7640HS, 16GB Ram, NVIDIA GeForce RTX 4050, 1 TB SSD, FreeDos, Mika Gümüş, 7Z591EA : Amazon.com.tr: Bilgisayar

HP Victus nasıldır, tercih edilir mi ve bu RTX 4050 kaç watt?

https://www.hepsiburada.com/acer-ni...ilir-bilgisayar-nh-qlzey-001-pm-HBC00004DCR2G

Buna da göz atabilirsin, Victus yerine bu ürünü tercih ederim

Attığınız Victus daha iyi. Hem işlemci açısından hem RAM hem SSD. Acer alınırsa RAM maliyeti falan ekstra olacak sizin için. Victus gayet alınabilir. Aynı ürünü kullanıyorum memnunum. 4050 120W ve MUX Switch var.

Sipariş verdim hocam kronik bir sıkıntısı yoksa özellikleri bence de çok iyi.

Hocam forum da gördüğüm kadarıyla 1-2 ayda bayağı ısınma sorunları oluyor Victus serisinin. Tabii her cihaz aynı değil ama bu durumun sizin cihazda olma durumunu hesaba katın. Servisleri ne kadar iyi bilmiyorum ama ısınma durumunda götürürün baksınlar (93-95 gibi dereceler için) şimdiden hayırlı olsun sisteminiz.

Hocam forum da gördüğüm kadarıyla 1-2 ayda bayağı ısınma sorunları oluyor Victus serisinin. Tabii her cihaz aynı değil ama bu durumun sizin cihazda olma durumunu hesaba katın. Servisleri ne kadar iyi bilmiyorum ama ısınma durumunda götürürün baksınlar (93-95 gibi dereceler için) şimdiden hayırlı olsun sisteminiz.

Soğutması için iyi diyorlar Victus için inşallah böyle bir durumla karşılaşmam hocam teşekkürler.

Soğutması için iyi diyorlar Victus için inşallah böyle bir durumla karşılaşmam hocam teşekkürler.

Ben bilmiyorum hocam karşıma sürekli çıktı dediğim gibi her cihaz aynı değildir bu mesaja bakıpta hemen hareket etme ben karşıma çıkanı söyledim sıkıntı olursa da değişim veya tamirini yaparlar illa.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı