Ryben Centipat Katılım 8 Ekim 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #1 30 bine kadar hazır sistem önerisi alayım.
KARA1964 Hectopat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 1.004 Çözümler 1 4 Eylül 2025 #2 Ryben dedi: 30 bine kadar hazır sistem önerisi alayım. Genişletmek için tıkla... Ketçap mayonez? Artı 0 Eksi
KS KS Ryben Centipat Katılım 8 Ekim 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #3 Pardon kanka biraz hızlı girdim olaya kusura bakma hızlıdan yazıp çıkmam gerektide bir yere gidiyordum çok özenli yazamadım. Artı 0 Eksi
Pardon kanka biraz hızlı girdim olaya kusura bakma hızlıdan yazıp çıkmam gerektide bir yere gidiyordum çok özenli yazamadım.
KARA1964 Hectopat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 1.004 Çözümler 1 4 Eylül 2025 #4 9060XT sistemler var ama DDR4 sistem biraz daha bakayım zaten diğer arkadaşlar daha iyi bir şey atar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoya bak müsait zamanında çok güzel anlatıyor uyarsa bu şekilde sistem toplayabilirsin güncel toplamış olursun hem. Son düzenleme: 4 Eylül 2025 Artı 0 Eksi
9060XT sistemler var ama DDR4 sistem biraz daha bakayım zaten diğer arkadaşlar daha iyi bir şey atar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoya bak müsait zamanında çok güzel anlatıyor uyarsa bu şekilde sistem toplayabilirsin güncel toplamış olursun hem.
KS KS Ryben Centipat Katılım 8 Ekim 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #5 9060 XT deyince bir 9060'lara bakayım dedim şöyle bir şey buldum nasıl? Zandvoort - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Çok tecrübem yok bu konularda temel bilginin bir tık ilerisini biliyorum. Artı 0 Eksi
9060 XT deyince bir 9060'lara bakayım dedim şöyle bir şey buldum nasıl? Zandvoort - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Çok tecrübem yok bu konularda temel bilginin bir tık ilerisini biliyorum.
KARA1964 Hectopat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 1.004 Çözümler 1 4 Eylül 2025 #6 Ryben dedi: 9060 XT deyince bir 9060'lara bakayım dedim şöyle bir şey buldum nasıl? Zandvoort - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... DDR4 olduğu için onları atmadım ben ileride yükseltme yapmak istersen zor olur. Ama eğer yükseltme yapmam dersen alınabilir hala. Artı 0 Eksi
Ryben dedi: 9060 XT deyince bir 9060'lara bakayım dedim şöyle bir şey buldum nasıl? Zandvoort - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... DDR4 olduğu için onları atmadım ben ileride yükseltme yapmak istersen zor olur. Ama eğer yükseltme yapmam dersen alınabilir hala.
IamTheDragon Centipat Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 973 Çözümler 5 Yer Sındırgı Daha fazla Sistem Özellikleri POWERCOLOR RADEON RX9060XT-REAPER EDITION 16GB Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #7 Cyber Zenith | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 8 GB | 512 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com 6 bin lira çıkman lazım. Artı 0 Eksi
Cyber Zenith | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 8 GB | 512 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com 6 bin lira çıkman lazım.
KS KS Ryben Centipat Katılım 8 Ekim 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #8 Yükseltme yapmadan kaç yıl götürebilir tahmini. Çıkabilirim o kadar herhalde sanırım. Artı 0 Eksi
KARA1964 Hectopat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 1.004 Çözümler 1 4 Eylül 2025 #9 Ryben dedi: Yükseltme yapmadan kaç yıl götürebilir tahmini. Çıkabilirim o kadar herhalde sanırım. Genişletmek için tıkla... 5 6 sene performans düşmeden götürür diye düşünüyorum oyunlarda FPS düşüşü yaşasan bile çok olmaz. Artı 0 Eksi
Ryben dedi: Yükseltme yapmadan kaç yıl götürebilir tahmini. Çıkabilirim o kadar herhalde sanırım. Genişletmek için tıkla... 5 6 sene performans düşmeden götürür diye düşünüyorum oyunlarda FPS düşüşü yaşasan bile çok olmaz.
KS KS Ryben Centipat Katılım 8 Ekim 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #10 KARA1964 dedi: 5 6 sene performans düşmeden götürür diye düşünüyorum oyunlarda FPS düşüşü yaşasan bile çok olmaz. Genişletmek için tıkla... Çok ta fena değil upgrade yapmam herhalde PC aşırı kötü seviyeye gelmezse. Artı 0 Eksi
KARA1964 dedi: 5 6 sene performans düşmeden götürür diye düşünüyorum oyunlarda FPS düşüşü yaşasan bile çok olmaz. Genişletmek için tıkla... Çok ta fena değil upgrade yapmam herhalde PC aşırı kötü seviyeye gelmezse.