30.000 TL'ye monitör dahil hazır sistem önerisi

maomaomao

Femtopat
Daha fazla  
Bu hazır sistemi ve monitörü almayı düşünüyorum. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi? 30kya kadar çıkabilirim. Sistemde özelleştirmeden hangi değişiklikleri yapsam iyi olur?
Sistem:

Monitör:

Bu hazır sistemi ve monitörü almayı düşünüyorum. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi? 30kya kadar çıkabilirim. Sistemde özelleştirmeden hangi değişiklikleri yapsam iyi olur?
Sistem:

Monitör:
Anakartı b550 seçerseniz iyi olur. Ram olarak da 2 adet de buradan alıp eklersiniz. Monitörünüz de bu olabilir. İleride de bu sisteme 1tb m2 ssd alırsınız olur biter.

Hepsi 32k ama sistem kampanyalı fiyatta bunu kaçırma derim.

Bu sistem sinerjide 24.5k ydı 2 gün önce hala var mı bilmiyorum

Anakartı b550 seçerseniz iyi olur. Ram olarak da 2 adet de buradan alıp eklersiniz. Monitörünüz de bu olabilir. İleride de bu sisteme 1tb m2 ssd alırsınız olur biter.

Teşekkür ederim. Ben hiç anlamıyorum ve bilmiyorum o yüzden kendim takabilir miyim emin değilim

çok teşekkürler. önereceğiniz bir özelleştirme var mıdır sistem için? direkt alsam iyi mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı