30.000 TL'ye monitör dahil sistem önerisi

Bütçe
30000

aligcr3

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar iyi günler. 30.000 TL'ye özellikle yapay zeka uygulamaları ya da render alacağım bir sistem toplamak istiyorum. Monitörün çok pahalı ekstrem bir şey olmasına gerek yok. 1ms 144Hz 1080p bir monitör iş görebilir. O kadar fazlasına bile gerek yok. İlerleyen zamanlarda monitör eklemesi yapabilirim. Önemli olan kasanın şu anki belirlediğim bütçeye en iyi fiyat performansı sağlaması. Birçok öneriye açığım. Özellikle NVIDIA ekran kartı kullanılacak bir sistem istiyorum. İşlemci kısmında hangisi render gibi konularda daha performanslı ise onu önerebilirsiniz. RAM'i minimum 32 GB olmalı. Bu bandda bir sistem önerisi yaparsanız çok sevinirim. Hepinize iyi sosyaller dilerim. <3

Böyle alabilirsin.

RAM'i XPG Lancer 1x32 yap.

Tek tek toplamak daha mantıklı değil mi? Ayrıca kafamda 4060 Ti bir sistem vardı aslında 17k civarında ekran kartını bulabiliyoruz.

Tek tek toplamak daha mantıklı değil mi? Ayrıca kafamda 4060 Ti bir sistem vardı aslında 17k civarında ekran kartını bulabiliyoruz.

Tek tek toplarsak pahalı olur. 4060 Ti almak için DDR4 düşmemiz lazım. DDR5 daha mantıklı.

Tek tek toplarsak pahalı olur. 4060 Ti almak için DDR4 düşmemiz lazım. DDR5 daha mantıklı.

4060 Ti + DDR5 ne kadara patlar fiyat farkı ne olur? Ayrıca o monitör bana pahalı geldi monitöre Max 1 2 k versem yeterli diye düşünüyorum. Oyun falan oynamayacağım için ilk etapta tüm parayı kasaya harcamak daha mantıklı. Görüntünün geleceği kadar monitör olsa yeter diye düşünüyorum.

28'e patlar. Moitörü 1 veya 2kya bulmak mümkün değil.

Peki daha mantıklı ürünlerle daha ucuza bu ederde sistem tek tek toplamaya kalksam? İşte ASUS'un ekran kartı çok indirimdedir Kingston'un RAM'i vs.

Peki daha mantıklı ürünlerle daha ucuza bu ederde sistem tek tek toplamaya kalksam? İşte ASUS'un ekran kartı çok indirimdedir Kingston'un RAM'i vs.

32'ye anca halledersin. İndirimde olan çok bir üründe yok. Ha Frisby PSU falan kullanırsın. Ucuza da kapatırsın ama sistem aşırı kalitesiz olur sürekli sıkıntı oluşturur sana. 15k olan ekran kartının fiyatı sana hazır sistemde 12K'ya falan denk geliyor.

Peki attığın sistemdeki PSU sence yeterli mi 600W yani ne bileyim. İleride sistem özelliklerini artırmak istersem yeterli olur mu?

Peki attığın sistemdeki PSU sence yeterli mi 600W yani ne bileyim. İleride sistem özelliklerini artırmak istersem yeterli olur mu?
Ne kadar artıracağına bağlı. 4070 için falan yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…